Cok sevindim, demek ki en kisa sürede baslatiyoruz Cocuksevgisi kardesligini.
Ben ve kizim da variz tabiki..
Benim önerim forumda aktif üyeler arasinda olacaktir eminim bu kardeslik projemiz.Isterseniz belli bir süre verelim. Bu süre icinde bir liste hazirlayalim. Sonradan gelenleri yine ekleriz listeye.
Organizasyon yapmamiz lazim.
1- Listeyi hazirlayacak bir kisi
2- Isimler belli olduktan sonra cocuklari eslestirmek icin yapilacak cekisili evinde yapacak bir kisi (Bu projeye katilmayan arkadaslardan birisi olsa daha iyi olur belki..)
gerekiyor. Gönüllüler parmak kaldirsin:)
Kardesler belli olduktan sonra anasayfamiza bu listeyi hazirlamak, güncellemek görevini ben üsteleniyorum.

Lisiteye ismini yazdirirken anne babalar cocuklarinin dogum tarihlerini de yazdirsalar iyi olur.
Isim, dogum tarihi, ülke, sehir belirtilebilir. Listeyi hazirlayan arkadasimiz listeye bu kisa bilgileri ekleyebilir.
Diger bilgiler, soyadi, adres vb. özel mesaj ile kardeslerin anneleri arasinda paylasilir tabiki.
1) Yas grubu konusunda ne diyorsunuz? Karisik mi yoksa bebekler ve cocuklar diye ayrilmasini mi istersiniz?
2) Listeyi hazirlamak icin 1 hafta yeterli mi yoksa 2 hafta süre verilsin mi? Süre konusunda ne düsünüyorsunuz? Hafta sonu net baglantisi olmayan arkadaslarimiz yarin burayi göreceklerdir sanirim. Diger bölümlerde yazistiginiz arkadaslarinizin da dikkatini bu bölüme cekerseniz, katilmak isteyip de forumun her yerini okuyamayanlarda katilabilir.
3) Ileride yeni gelen üyeler listeye sürekli kendilerini ekletebilirler. Bu sekilde yeni bir grup olusur olusmaz bu yeni üyelerin arasinda da kardesler olusabilir. Siz ne düsünüyorsunuz?
Cocuksevgisi Kardesliginin güzel dostluklara vesile olmasi dilegiyle
Sevgiler