Ben de önce Sibel´cigim gibi düsünmüstüm. Bu proje sayesinde foruma katilim da artar diye. Ancak esimin uyarisiyla hemen bu düsünceden vazgectim. Ne biz site olarak ne siz üyelerimiz olarak 1700 üye yi takip edebiliriz. Konu adres vermek olunca bu konuda "güven" cok önemli oldugundan ben de forumda aktif olanlar arasinda kura yapmayi dogru buluyorum.
Önce örnek 50 mesaji olmayan bu projeye katilamaz gibi bir düsünce geldi aklimiza ama sonra düsününce bir cok aktif üyemiz az mesaj yaziyor olabilir ama diger arkadaslar tarafindan taniniyor forumu sürekli takip ediyor olabilir, böyle mesaj sinirlamasi da onlara haksizlik olur dedi. Bu nedenle biz forumda aktif olan üyelerimiz arasinda baslatalim, anasayfada zaten Cocuksevgisi KArdesligi bölümü acicinca foruma katilmayip anasayfayi takip eden üyelerde zamanla forumumuzda aktif olmaya baslarlar. Acikcasi bu projeyi üye arttirmak icin degil aktif üyelerin ve cocuklarin dostlugu acisindan düsünmüstüm.
Sibel´cim ozaman isterse sen listeyi yapmaya basla.Artik tabelami, renkli mit puanli birliste mi olacak sen karar verirsin

Abdullah Bey biz bebekleri bile dahil etmeyi dsünüyoruz bu projeye.Mektup arkadasligi ama cocuklar resimleri, fotograflari, ne bileyip kücük el isleri gibi seylerle katilimda bulunabilirler. Annelerde Nilüfer hanimin da ddigi gibi araci olacaklar. Bebekler arasinda ise önce daha cok anneler iletisim kurarlar, kati besinlere gectim, havucu hic sevmiyorum annem zorla veriyor sen neler yiyorsun hala anne sütüne devam mi gibi sorular sorabilirler mesela

Bebeklerimiz büyüdükce de kendi katilimlari artacaktir. Kücük kiziniz da sanirim Acelya ve Nil´in yasiti oldugunda göre O da katilabilir.SIz bilirsiniz.
Yas sinirlamasini 0-24 ay, 2-3 yas, 4-6 yas gibi yapabilir miyiz? Ben acikcasi forumdaki cocuklarin yaslarini ortalama bilmiyorum, okul cocuklarimiz varsa onlara ayri bir grup yapabiliriz eger az ise sayilari 6 yas grubuna ekleyebiliriz.BEbekleri de 0-1 yas diye daha da kücük bir grup halinde kuraya dahil edebiliriz. Ben kac bebek kac cocuk var bilmedigimden gruplandirmayi size birakiyorum.
Sadece aktif üyeler arasinda olmasi konusunda hemfikiriz sanirim. Ben ce bu güvenlik acisindan daha mantikli.