Gönderen Konu: CSKK ikinci tur....  (Okunma sayısı 12895 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: CSKK ikinci tur....
« Yanıtla #30 : Mayıs 05, 2009, 09:51:15 öö »
Arakadaslar az da olsa mektup arkadasi katilimi ben tekrar yapalim diyorum. Hatta benim rock cilari da ekleyeyim listeye ama yasitlari olmayinca birbirlerine cikip evde karsilikli mektuplasacagiz diye korkuyorum :)
Baska katilmak istyen var mi yeni gelen arkadaslardan`?

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #31 : Mayıs 05, 2009, 11:32:12 öö »
Bizde varız ELÇİN'le...

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #32 : Mayıs 22, 2009, 12:39:27 öö »
Ben burayi hiç görmemişim..Ben ve CAN da variz tabi kii :=
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #33 : Aralık 08, 2009, 04:41:06 ös »
CSKK yı çok boşlamışız, ben listeyi hazırlamakta gönüllüyüm arkadaşlar siz yeterki katılın, bir kere yaptık tadı damağımızda kaldı çocuklarımızın da bizim de, şimdi mektuplaşmaya başlamak isteyen var mı? liste hazırlayalım, çekiliş heyecanı yaşayalım, çocuklarımız kaynaşsın onlar da bu heyecanı tekrar yaşasınlar. hiç katılmayanlar için söylüyorum inanın çok keyifli oluyor. hayatınızda hiç bu kadar posta kutusuna bakmamışsınızdır ;D hadi canlanalım bıdıklarımız için onların bu kültürü yaşamaları ve devamını sağlamaları için...

bekliyorum arkadaşlarım cevaplarınızı ::)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #34 : Aralık 08, 2009, 07:47:24 ös »
Burada neler oluyor?  Nasıl bir şey bu CSKK?  Çocuklar birbirlerine mektup mu yazıyor? Kağıt kalemle yazıp postaya atmak şeklinde mi? Eski mesajlara bakamadım, kısa bir açıklama yapabilirseniz ben de katılabilirim  2005 Mayıs doğumlu oğluşum Koral'la.  Ayda henüz 1.5 yaşında bir şey anlamaz ama Koral'ı katabilirim.
Sevgiler...

Ayla
Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #35 : Aralık 08, 2009, 10:19:56 ös »
Digdem ne iyi ettin de canlandirdin burayi. Nekadarsak okadar cocugumuzla baslatiriz eger istek varsa tekrar mektup arkadasligini. Tuana gecenlerde Leyan dan mektup aldi Sevdigi bir kitabin cdlerini yollamis Aygül ile ikisi bir de mektupy azmis.naisl sevindi mektubum geldi arkadasimdan diye sorma.Sonra bir süre ( epeyce bir süre sonra da olsa:) ) biz de resim yaptik yolladik.Cocuklar cok mutlu oluyorlar uzaktaki bir arkadaslarindan onlar icin hazirlanmis seyleir almaya.Timur ve Tunay da henüz kendileri birseyler anlatamaz ama onlara araci olup yine de onlarla katilabilirimYani 3 aday benden:) 1,5 yasinda iki kücük bey ve 4 yasinda kizimizla bir haziriz.
Ayla Hanim cocuklar arasind acekilisle mektup arkadasligi baslattik. KArsilikli resimler ypaip minik hediyler koyup onalrin agzindan mektuplar yazip yolluyorduk cok mutlu oluyorlar.evet tekrar soralim baska isteyen var mi mektup arkadasi cekilisine katilmak.Digdem cims en basla ozaman listemizi yapmaya 4-5 cocugumuz bile olsa baslatalim.Su tasinma isinden sorna zaten tam gaz yine buralardayim.

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #36 : Aralık 09, 2009, 09:17:20 öö »
tüh mesajım silindi.

Ayla hanım merhaba, Nil ablam anlatmış, keyifli ve heycanlı bir süreç oluyor hem bizim hem de çocuklarımız için.

listeyi hazırladım ablacım da ekleyemedim bir türlü, hemen halletmeye çalışıcam.

çok olursa daha zevkli olur ama katılım olmazsa da listede olanlarla yaparız ikinci turumuzu. ;) 1-2 hafta gibi bir süre verebiliriz arkadaşlara.

arkadaşlar katılımınızı bekliyoruuuuuuz. ;)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #37 : Aralık 09, 2009, 09:23:56 öö »
Nick      İsim      Çocuğun İsmi   Yaşı   Katıldığı Ülke/ Şehir

fbr05      Diğdem       Efe Bera   4 yaşında           Ankara

nil tuncali      Nil abla       Tuana                4 yaşında        Almanya

nil tuncali      Nil abla       Tunay                1,5 yaşında     Almanya

nil tuncali      Nil abla       Timur                1,5 yaşında     Almanya

yaya      Ayla Hn.   Koral                4 yaşında   ?

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #38 : Aralık 09, 2009, 09:28:19 öö »
aceleyle oldu bu şimdilik takip edilebiliyor daha düzgün birşey hazırlıycam kusuruma bakmayın. Ayla hanım sizin nereden katıldığınızı bilmediğim için soru işareti koydum. onu da belirtirseniz sevinirim. :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #39 : Aralık 09, 2009, 10:11:56 öö »
Ellerine saglik Digdem cim. Biz baslayalim gerisi gelir. Daha önce cekilise katilip da mektup arkadaslarila ieltisimleri kopmus arkadaslar da tekrar katilabilirler.2 hafta zaman verelim sonra katilanlarla devam ederiz.
Ayla Hanim  kizinizla da katilabilirsiniz.

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #40 : Aralık 09, 2009, 01:34:16 ös »
o halde ben de katıliiim 4.5'luk Koral ve 1.5'luk Ayda ile.  Biz istanbul'dan katılıyoruz.  Eğlenceli bir şey olacağa benziyor:)
Ayla

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #41 : Aralık 09, 2009, 03:01:34 ös »
listenin en son hali

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #42 : Aralık 09, 2009, 08:48:46 ös »
selamlar....
bende böyle şeyler yapılmasını severek "takip" edenlerdenim...meseleye dahil olamıyorum çünkü başaramam, karşı tarafı bekletirim, karşılık veremem diye çekiniyorum açıkcası...çünkü kendimle ilgili malum durumlar bu işleyişi aksatır düşüncesindeyim..yani postayla ilgilenemem, BAde'nin hazırlığına yardım edemem filan gibi geliyor...siz bizi şimdilik saymayın ama sayıda bir eksik çıkarsa bizim biraz aksatan tipler olabileceğimizede göz önüne alarak dahil edebilirsiniz..ama sayı sizler için yeterli olursa o zaman bize gerek yok..
ama gönderilen mektupları, resimleri siteden takip etmek isteriz..

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #43 : Aralık 10, 2009, 03:02:00 öö »
biz de katilmak isteriz,montessori grubundaki yilbasi listesini kacirdik diye uzulurken,burda da benzer bir faaliyeti yakalamak guzel oldu :) istanbul-Can Kilimci - 3 yas 3 aylik ..
sevgiler
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #44 : Aralık 10, 2009, 08:08:10 öö »
merhaba burcu, merhaba hatice,

burcucum aslında bir tur katılsan belki de tahmin ettiğin kadar aksatmayacaksın. ben senin durumunu anlıyorum ve aksatma opsiyonunu da hesaba katarak seni listeye yazıyorum ;) :-*

hatice sizi de ekliyorum listeye. aslında yetişebilseydi yılbaşı çekilişi de yapabilirdik çocuklarımız arasında. ;) mektup arkadaşlığımızı devam ettirelim belki ilerleyen zamanlarda programımıza öyle bir organizasyon da dahil edebiliriz. ;)

sizi de seve seve listemize ekliyorum :)

sevgiler...