Gönderen Konu: CSKK ikinci tur....  (Okunma sayısı 12924 defa)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
Ynt: CSKK ikinci tur....
« Yanıtla #75 : Aralık 29, 2009, 09:10:55 öö »
hediyeciiiiim gelmişsin ama sonradan niye vazgeçtin. keşke siz de katılsaydınız. çok vaktini almazdı ama yine de sen bilirsin tabi :) bir dahakine dilay da biraz daha toparlanmış sen de biraz daha rahatlamış olursun ;) katılmamış olsan da lütfen sayfamızı takip et, çünkü 1-2 hafta içinde de mektuplarımız elimize geçince onlarla ilgili yorumlar yapıcaz mutluluğumuzu buradan paylaşıcaz. ;)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #76 : Aralık 29, 2009, 09:31:36 öö »
herkezin mektup arkadasi hayirli olsunnnnn

bende cok istiyordum ama bidaha ki turda mutlaka nasip olursa istiyorum...dilosum da büyüymüs olur biraz:)

didosum ne demek tabiii ki takip edecegim:)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #77 : Aralık 29, 2009, 12:17:46 ös »
ooo çekiliş yapılmış bile, hayırlı olsun herkese ve de teşekkürler.  Ben de Koral'a yeni mektup arkadaşını tanıtayım, Ayda ne kadar anlayacak bilemiyorum ama bir iki mektuptan sonra anlarlar herhalde.   Uluslararası yazışma olacak, bizimki bir de oradan gecikme olacak ama olsun mektup beklemenin heyecanını yaşasınlar.   

ilk mektubu kim atacak bir sıra var mı? Yoksa ilk fırsat bulan yazsın mı? 

Timur ve Tuana'ya da sevgiler ve öpücükler. 

Görüşmek üzere...

Ayla

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #78 : Aralık 29, 2009, 02:31:13 ös »
Ayla Hanim karsilikli beklememize gerek yok bence kim nezaman hazirlarsa yollayabilir ilk mekuplari.Tuana bugün basladi resim yapmaya Koral icin:) Timur  da anlamayacak henüz birlikte resim yapma disinda biraz ben Timur dan bahsedebilrim onun agzindan birkac cümle ile.Ileride büyüdükce anlayacaklardir ve umairm kalici arkadasliklar edinmis olurlar.Tuana Koral i cok merak ediyormus yeni mektup arkadasimin fotografini gösterir misin siteden dedi ama snairim Koral i hic görmedik forumda degil mi?Mektupta fotograf ekleseniz Tuana cok mutlu olur.:)
Nilüfer´cim Zeynep´imizin de fotografini bekliyoruz Ayda ve Koral i beklediigmiz gibi.Ben simdiden cok heyecanliyim cocuklarim adina.
Evet emktup heyecani basladi Digdem cim. Mektuplari acarken okurken fotograf cekebilirsek hep birlikte buradan paylasabiliriz cocuklarin sevincini:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #79 : Aralık 29, 2009, 02:31:57 ös »
Aaaa Gülsen snein nickini görünce online listesinde hatirladims en katilmamismiyidn mektup arkadasligi eslestirmesine???

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #80 : Aralık 29, 2009, 03:03:11 ös »
merhaba arkadaslar
cekilis sonuclarini okudum,Zeynebin oglu Ahmet Emre Canin mektup arkadasi olmus,foto ve cocuklarimizin yaptigi resimlerden de koymak iyi fikir,hatta kesin koyalim derim ben,bence birer de begendigimiz bir kitabimizi yollayabiliriz,ya aynisini ya da kendimizinkini..yalniz Zeynep her zaman foruma giremiyor ama benim adres almam lazim,nasil olacak?

sevgiler ve iyi yillar herkese..
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #81 : Aralık 29, 2009, 03:40:21 ös »
Tabiiki fotograf göndeririz ama bir ara siteye de foto göndereyim Tuana'yı çok bekletmemek için.  Adres bilgimizi de maille göndereceğim.

Sevgiler...
Ayla

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #82 : Aralık 29, 2009, 04:31:49 ös »
heyooooo mektuplar havada uçuşacak ;D

nil ablacım mesajını okudum ve hemen ikinci turu başlattığımız yerden kontrol ettim daha önceki katılma isteğini belirtenler içerisinde var gülşen ama tekrar yapıyoruz dedikten sonra belirtmemiş katılmak istediğini, bir anda ben mi atladım listeye yazmadım diye düşündüm ama. liste yapmaya başlıyoruz dedikten sonra daha önce varız diyen arkadaşlar tekrar belirttiler katılmak istediklerini. hımmm biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir ::)

kimse kimseyi beklemesin tabiki de nil ablanın dediği gibi bakarsınız kalplerimiz bir olur eş zamanlı gelir mektuplarımız ;)

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #83 : Aralık 30, 2009, 01:03:19 ös »
Ayda ve Koral'ın bir kaç fotoğrafını gönderiyorum.  Çocuklar şimdiden tanışsın.

Görüşmek üzere...

Bu arada herkese iyi seneler dilerim.
Ayla
Ayla

Çevrimdışı adamet

• Deneyimli Üye
  • Mutluluk veren mutluluk alir
« Yanıtla #84 : Aralık 31, 2009, 12:14:25 ös »
Masallah cok tatlilar, Allah nazarlardan korusun, size de iyi seneler....

Bu mektup arkadasliklari beni de heyecanlandiriyor, benim genc kizken Hong Kong´dan Emily isminde, Mauritius´dan da Naseema adinda mektup arkadaslarim vardi, ingilizce olarak yazisiyorduk, cok heyecanli oluyordu ama sonra bitti.

Çevrimdışı zeymus2006

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #85 : Ocak 01, 2010, 08:36:46 öö »
merhaba arkadaslar
cekilis sonuclarini okudum,Zeynebin oglu Ahmet Emre Canin mektup arkadasi olmus,foto ve cocuklarimizin yaptigi resimlerden de koymak iyi fikir,hatta kesin koyalim derim ben,bence birer de begendigimiz bir kitabimizi yollayabiliriz,ya aynisini ya da kendimizinkini..yalniz Zeynep her zaman foruma giremiyor ama benim adres almam lazim,nasil olacak?

sevgiler ve iyi yillar herkese..

Hatice merhaba ,
Geldim geldim. Adresi  özel mesaj olarak göndeririz. Bakalım ilk mektubu kim gönderecek.
İlk mektupta anlamayabilirler ama arkadaşından mektup gelince çözeceklerdir.
sevgiler

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #86 : Ocak 01, 2010, 02:22:55 ös »
Cok tesekkür ederim Ayla Hanim, Tuana ya gösterdim hemen cok merak ediyordu cok sevindi :)

Adamet benim de vardi mektup arkadasim cok güzel bir arkadaslikti.Biz de kendi aramizda da mi yapska acaba mektup arkadasligi estlestirmesi ;D
HErkese iyi seneler

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #87 : Ocak 06, 2010, 10:13:32 ös »
selam efe bera ve nil
cok sevindim bende özelden atıyorum adresimizi ,
ahmet daha bilinçli bakalım neler yazacak arkadasımız nile bende meraktayım,

Çevrimdışı yaya

• Genç Üye
  • **
  • cee
« Yanıtla #88 : Ocak 07, 2010, 08:19:38 öö »
Koral'ın ilk mektup hazır.  İlk olduğundan onun ağzından ben biraz yazdım biraz ona sorup söylediklerini yazdım karman çorman bişii oldu. Bundan sonrakiler umarım daha özgün olur:)))

Timur için de bişiiler düşüneceğiz kızımla. 

Görüşmek üzere...

Ayla
Ayla

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #89 : Şubat 08, 2010, 04:58:25 ös »
yasemin senden adres mesajı almadım ben acaba bir yanlışlık mı oldu?