Gönderen Konu: eşim ile ayrıldık  (Okunma sayısı 592 defa)

Çevrimdışı duru_umut

• Yeni Üye
  • *
eşim ile ayrıldık
« : Mart 18, 2010, 08:57:20 öö »
merhabalar adım umut.eşim ile yaklaşık 6 ay önce anlaşamadığımızdan dolayı ayrıldık.3 yaşını doldurmak üzere olan duru isminde dünyalar güzeli bir kızım var:) şu an istanbul da annesi ve anneannesi ile beraber yaşıyorlar.kızım 2 aydır anaokuluna gidiyor.okulu sık sık telefon ile arayıp herhangi bir uyum sorunu olup olmadığını soruyorum .öğretmenleri okula tamamen alıştığını ve hiçbir şekilde bir problemi olmadığını söylüyorlar.kızım ile haftada 3-4 defa telefonda konuşuyorum.ve iki haftada bir mutlaka yanına gidiyorum 4-5 saat birlikte vakit geçiriyoruz.ara sıra hafta sonları kızımı görmeye gittiğimde annesi de bizimle beraber geliyor.2 ay öncesine kadar her ayrılmamızda benden ayrılmak istemiyor ve çok fazla ağlıyordu ancak şimdilerde artık ağlamıyor.ona gitmem gerektiğini daha sonra tekrar geleceğimi söylüyorum ve o da bunu kabul ediyor ve arkamdan el sallıyor:)
eski eşim ile telefonda kızım hakkında konuşurken ; kızımın kendisine sürekli  huysuz davrandığını ve inatlaştığını söylüyor.ancak ben yanındayken hiçbir şekilde böyle bir tutumunu görmüyorum.ekonomik sebeblerden dolayı kızımı pedagoga götüremiyorum.
nasıl davranmam gerektiği hakkında bilginizi istiyorum.
şimdiden teşekkürler
not : kızımın doğum tarihi 21.03.2007 ayrılma tarihi 10.2009
« Son Düzenleme: Mart 18, 2010, 09:31:10 öö Gönderen: duru_umut »

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: eşim ile ayrıldık
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2010, 11:42:34 öö »
Esinizle ayrildiginiz halde kiziniz il iletiisminizi koparmamaniz esinizlebu konuda anlasmaniz cok güzel.Tebrik edeim sizi.Bu kizinizin psikolojisi ve gelisimi icin cok önemli.Kiziniz inat dneminde olabilir y ada ayrilik nedeniyle annesini sucluyor olabilir.Biraz zaman verin eger bu hircin davranislar degismez ise anneye karsi cocuk doktorunuza danisin size ücret önemenizin gerekmedigi bir merkeze yollayabiliyor.Malesef bilmiyorum bu konuda nereye gidilebilir türkiye´d e ücretsin yardim almak icin.
Anne kizina eski ilgi ve sevgisini vermeye devam edip eski yaptiklari faliyetlere devame tmeli ve sizin hakkinizda ayriliginiz hakkinda onun yaninda asla konusmamali.
Sevgiler