Gönderen Konu: ÇOK HASSAS BİR KIZIM VAR SANIRIM, NE YAPMALIYIM?  (Okunma sayısı 474 defa)

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
ÇOK HASSAS BİR KIZIM VAR SANIRIM, NE YAPMALIYIM?
« : Ekim 19, 2010, 08:46:55 ös »
Merhabalar. ben yeni bir üyenizim ve kızımla ilgili çok büyük olmayan fakat zaman zaman beni düşündüren sorunlarla karşılaşıyorum. kızım 2005 haziran doğumlu yani 5 yaş 4 aylık. anaokuluna gidiyor bu yıl. geçen yıl da yarım gün gitti. okulda gayet mutluymuş öğretmenleri de öyle söylüyor. fakat her akşam ertesi gün okula gitmek istemediğini çünki orda beni çok özlediğini söylüyor. hem de o kadar hissederek söylüyor ki bunu. gitme istemiyorsan dediğimdeyse hayır gitmek istiyorum ama keşke sen de orda olsan diye mızmızlanıyor. gerçek bir çelişki içinde kalıyor. beni tedirgin eden bir diğer davranışıysa sık sık belki gün de 40 ila 50 kez beni sevdiğini söylemesi. sizce neden bu kadar sık dile getiriyor bunu ? acaba sevgimi hissedemiyor mu diye düşünüyorum ama o kadar çok birlikte birşeyler yapıyoruz ve öpüp kokluyoruz ki birbirimizi bundan daha fazla sevgi sunamam gibi geliyor. hatta bu durumdan zaman zaman sıkılıyorum bile. hayatının merkezinde hep ben varım. geçenlerde şöyle dedi göz yaşları içinde : annecim ben okulu seviyorum gitmek de istiyorum. ama senin başına evde bişey gelir diye korkuyorum evde sen yalnızsın seni koruyan kimse yok beni okulda koruyan bi sürü insan var.sana bişey olmasını istemiyorum dedi.
   bir başka hissiyatı da şu: okulda beni arkadaşlarım oyuna almıyorlar alsalar bile öylesine evciliklere alıyorlar benle konuşmuyorlar fln diyor. nedir bunların sebebi. ağlamasına anlatmasına izin veriyorum dertleşiyoruz hep. genel olarak mutlu bir çocuk ama sürekli ilgi bekliyor neyi yanlış yapıyor olabiliriz. cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler