Gönderen Konu: Kapatilan köselerle ilgili  (Okunma sayısı 667 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Kapatilan köselerle ilgili
« : Eylül 18, 2008, 08:33:19 ös »
Eski editörümüz abdullah Bey tüm köse yazarlarimiza bir mail yollamisti. Kösesine devam etmek istemeyen köse yazarlarimizin bildirmelerini rica etmisti ve eger bir geri bildirim olmazsa bunu köseme devam etmek istemiyorum seklinde kabul edip köseyi kaldiracagini bildirmisti. Cevap vermeyen arkadaslarimizin köseleri kaldirildi. Ancak bazi köse yazarlarimiz bana neden köselerinin kaldirildiigni soruyor. Tahminime göre bazi köse yazarlarimiza yukarida bahsettigim mail ulasmamis. Bu serverdeki hotmail ile ilgili sorun olabilir.
Bu nedenle bazi köse yazarlarimizin köselerini tekrar acacagiz.Derim arkadasimiz, Ayse arkadasimiz zaman buldukca yazilarina devam etmek istediklerini söylemisrlerdi, Vildan da maili cok gec okudugunu bildirmisti. Eger baska akadaslarimiz varsa mail eline ulasmayan lütfen bana bildirsin. Yasemin arkadasiminizin kösesini de tekrar actik örnegin ve Devrim ve Ayse in yazilarini da büyük bir heyecanla bekliyoruz. Vildan  yazisinin hazir oldugunu ama maili gec okudugunu söylemisti ben simdi o hazir olan yaziiy bekliyorum. ;D
(Bu yaziyi köse yazarlarimiza buradan yaziyorum ki biraz kendilerini baski altinda hissedip bizi o güzel yazilarindan daha fazla mahrum birakmasinlar 8)  )

Çevrimdışı özgür_ruh

• Genç Üye
  • **
    • cimcimem
Ynt: Kapatilan köselerle ilgili
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2008, 06:53:01 ös »
 :D :D :D
Öykü Ada - 02.01.2005

"biz büyüdük ve kirlendi DÜNYA"m

"giyne sakin ol nütfen"

www.gadigadi.blogspot.com