Gönderen Konu: konusma istememe ,içine kapanıklık  (Okunma sayısı 1541 defa)

Çevrimdışı nihattugal

• Yeni Üye
  • *
konusma istememe ,içine kapanıklık
« : Ekim 29, 2008, 09:27:16 öö »
merhaba,6 yaşin da bi erkek çocugum var.çocugum içine kapanık bi hayatı secmiş durum da gelişimi süresinde babası yurt dısında bulundugundan bircok problem ile karsı karsıya kaldı.hernekadar hissetirmemeye calıssam da son zamanlarda babasını özlediğini ama ondan nefret ettiğini hissetiriyor.oğlum babasına cok düşkün bir cocuktu konusmamasını buna baglayabılırım mi? dr.yardımına basvurdum,dikkat bozuklugu olabıleceğinden bahsetti.yalnız oğlum,o kadr içine kapanık kı ögretmeni ile bile diyalok kurmuyor bir tek ben ile konusuyor cok korkuyorum.neler yapabılecegımı,tecrübelerinizi ve yardımlarınızı beklıyorum tesekkürler.filiz ulus

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: konusma istememe ,içine kapanıklık
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2008, 08:06:23 ös »
Merhaba anlattiginiz durumda mutlaka bir cocuk psikologunun yardimini almaniz gerekiyor. Oglunuzu bir uzmanin tanimasi gerekiyorsa terapi yapmasi ve size oglunuza nasil yaklasmaniz gerektigi konusunda bilgi vermesi gerekiyor. Eger bunu gerceklestirmezseniz oglunuz daha cok icine kapanabilir. Bu tür durumlarda en dogru yol mutlaka önce bir cocuk psikologu ile görüsmektir. Sonrasinda sorulariniz olursa bana yine sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardim etmeye calisirim.
Saygilar.