Gönderen Konu: 2006 doğumlu bebişler  (Okunma sayısı 9036 defa)

Çevrimdışı feris

• Yeni Üye
  • *
Ynt: 2006 doğumlu bebişler
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2006, 02:57:57 ös »
Selam kizlar.Dis konusunda gelismeleriniz nasil?Ben dun anne danismanina goturmustm Berkayi Kadin kontrol etti ve disleri yakinda gelecek dedi.Zaten bir aydir da BErkayin sulari kesilmyior.Sapur sipir akiyor sular.Eller surekli agzinda.Ama baktim disetlerinde renk degisikligi veya sertlik goremedim.Bugun de o kadar huysuz ki .Suekli mizil mizil.Acaba dis mi gercekten?

Çevrimdışı nosa

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #16 : Haziran 28, 2006, 07:29:17 öö »
O dişler uzuuun süre çıktı çıkacak diye bekleniyor feriscim.Ay çok kaşınıyor yakında çıkar,salyası arttı çıkar,sertleşmiş çıkar,beyazlamış çıkar derken benim kızım ilk dişini 6 aylıkken çıkarttı.Ama 2 aylıktan itibaren bahsettiğim konuşmalar geçti :)
Biz de şimdi azılarla uğraşıyoruz,biraz zorluyor hepimizi !

Çevrimdışı feris

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #17 : Haziran 28, 2006, 10:16:48 öö »
Daha epey bir sure cekecez desene.Ben de erken diye dusunuyordum ama danisman kiskirtti beni de :-*

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #18 : Haziran 28, 2006, 08:11:45 ös »
Feriscim her bebekte farklı seyrediyor bu durum.Bizim 4. ayda beyazlıklar başlamıştı,sonra kayboldu sonra bir gün önce bişey yokken ertesi gün elime sipsivri batan bir dişle karşılaştım.Ne zaman çıkarsa çıksın ama en kolay şekilde çıksın.Geç olsun da güç olmasın diyebiliriz tam tersi şekilde.

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #19 : Eylül 15, 2006, 09:13:37 ös »
merhabalarrrrrrrrrrrr
aranıza yeni katıldım cünkü sevgili kızım agustos dogumlu ve bugün 38 günlük ve yeni kendimi toparladım düzene girmek imkansız .
paylaşımlarınız için sagolun bizimde karın agrımız var ve anne sütünden baska birşey vermiyordum doktorumuza sorup cayı denemk isterim sevgiler bebişlei öpüyorum.coook güzel kokuyorlar dimi??? :-*

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2006, 06:05:42 ös »
Merhaba Arkadaslar,
bizde bir 2006 Cocugu olarak araniza katilmak isteriz! Bizide araniza alirmisiniz?
Yagmur Aylin 13 Ocak 2006 Dogumlu.... daha görünürde ne Dis var ne Emekleme. Ama Agzimiz hic susmuyor ve cok hareketliyiz el kol anlaminda. Ama Popomuz biraz tembel :-) yani dönme konusunda daha dogrusu yüz üstü yatma yi hic sevmiyoruz. Bütün Gün otursak iyi. Yemek yeme konusunda son zamanlar Masallah cok iyiyiz. Neredeyse hele birde Disimiz olsa herseyi yiyecegiz... Afedersiniz "Kaka" yapma konusunda da bayaa sorun yasiyoruz. Haftaya Pazartesi Doktorda Randevumuz var bakalim o ne diyecek! Iste böyle...
Sevgiler
Derya ve Yagmur Aylin

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2006, 10:33:54 ös »
 :)
sevgili yagmur anne
bende 2006 nın yeni annelerindenim.masallah cok tatlı
benim kızımda kakasını zor yapıyor ilaç ile alışsın istemiyorum hergün banyo ve masajdan sonra yapıyor  baska neler önere bilirsin???

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #22 : Eylül 21, 2006, 04:03:38 ös »
Merhaba yaspek,
vallah önerebilecegim pak fazla birsey yok. Benim kizim kakasini kucagimizda yapiyor yani bacaklarini karnina dogru bastiriyoruz anca öyle yapiyor ama son zamanlarda biraz fazla zorlandi su icmedigi icin sanirim simdi bol bol su icirmeye calisiyorum ve kabiz yapacak seyler vermemeye calisiyorum mesela muz, havuc gibi... baska bilmek istedigin birsey olursa yardimci olabiligim kadariyla yardimci olmak isterim. Iyi günler

Derya

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2006, 01:53:00 ös »
tesekkürler derya
biz daha birsey yemiyoruz ennesütünde böyle oluyor ileride ne yaparız bilmem
öpüyurum by

Çevrimdışı YagmurAnne

• Uzman Üye
« Yanıtla #24 : Eylül 26, 2006, 11:54:19 öö »
Merhaba Yasemin,
daha Bebecik Minicikmis bende büyük sandim Mama dan bahs ediyorum.... Allah bagislasin cok tatli Masallah..

Derya

Çevrimdışı kaan*dilek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #25 : Ekim 01, 2006, 12:04:53 ös »
merhaba...benimde 3 aylık bir oğluşum var yani bizde 2006 bebeğiyiz....20.06.2006 da 4 hafta erken doğdu...ama şimdi iyiyiz çok şükür...sadece anne sütü alıyor ama arada sırada bir çay kaşıığı olmak üzüre meyve pürelerinden veriyorum...bebe çayı denedik ama memnun kalmadım açıkçası...umarım güzel deneyimler paylaşırız...

ALLAH'IM NAZARLARDAN KORUSUN....

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #26 : Ekim 01, 2006, 03:22:23 ös »
selam dilek ve kaan
meyve pürelerine baslamışsın.hadi kolay gelsin.cayı benim kızda beyenmedi, ben içiyorum :D

Çevrimdışı kaan*dilek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #27 : Ekim 01, 2006, 09:30:02 ös »
selam yaspek...yaaa başladık meyvelere ...oda azıcık veriyorum ki anne sütünden vazgeçmesin....oğluşum biberon almıyor....onun için çayı veremiyorum...çay kaşığıyla falanda uğraşmaım...heryerimiz ıslanıyor 2 aşık çayla...bende içmedim...(tadı kötüydü be! ;D)e böylece aldığımız kutu kutu ve çeşit çeşit çaylar çöpü boyladı...neyse  zaten pek gerek duymadık çok şükür... ;D

ALLAH'IM NAZARLARDAN KORUSUN....

Çevrimdışı yaspek

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #28 : Ekim 09, 2006, 12:34:57 öö »
 ;D selam
sorma cayı bende içiyorum ama zor zar,birde eşim malt içeçeği diye bir içeçek getirdi oda bira gibi ,ben önce itiraz ettim ama doktorda iç dedi,sütüm yeterli değildi,napalım öyle böyle geciyor zaman,bizim yaramaz gece uyumuyor ayaktayız şu saatte sorma :-\
öpüyoruz ikinizide sevgiler

Çevrimdışı bigu

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #29 : Ekim 11, 2006, 08:49:44 ös »
Merhaba,
Sevgili Derya kızın Yağmur Aylin benim kızım Ela dan 2 gün büyük biz de 15 ocak doğumluyuz.
3 hafta erken doğduk suni sancılı epiduralli normal... ;D
Herneyse ; kızın benimki ile aynı huylara sahip..
Dişleri yok emeklemiyor karnının üstünde iken hemencik yorulup mızmızlanıyor.
Sadece kabızlık sorunumuz yok. O konuda sana önerebileceğim, kayısı kurusu .. Ben eline verdim bayıla bayıla kemire kemire yedi. Tabi yalnız bırakmamak gerek.
Yalnız benimkinin iştahsızlıkları başladı. Çorbalar pişiyo.. yenmiyo çöpe! Meyveler püre yapılıyo.. yenmiyo yallah çöpe. Ya da annesi götürüyo afiyetle.. :P
Dişdendir dedim ama nereye kadar.. İki aydır kilo almıyor. Çok üzülüyorum çoookk :(