Gönderen Konu: 2004 doğumlu çocuklar  (Okunma sayısı 2538 defa)

Çevrimdışı AZRA

• Yeni Üye
  • *
2004 doğumlu çocuklar
« : Ocak 06, 2009, 09:22:28 ös »
bende 2004 doğumlu çocuklaı çağırıyorum

azra  2004 temmuz doğumlu 17 kilo 102 cm inatçı dediğim dedik konular  hakıında yorum yapan okunan masalları seyredilen animasyon filmleri güzel yorumluyor.güzel resim yapıyor  kreşe gidiyor ve enufak şeyde  gözlerinden yaş akıtacakkadar duygusal  2009 eylülde ana okuluna vermeyi düşünüyoruz ve okul seçimi konusunda kararsızlık yaşıyoruz kreşe devammı etmeli  yoksa okulun ana sınıfına mı gitmeli ne dersiniz

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
Ynt: 2004 doğumlu çocuklar
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2009, 09:57:45 ös »
selamlar benim kizim Leyanda temmuz 2004 dogumlu :)
krese gidiyor, 19kilo, temmuzda 109 santimdi.
resim yapmayi seviyor, ve cd den hikayeler dinleme<yi cok seviyor, su an en büyük ilgisi harfler, bütün isimleri soruyor bu isim hangi harflerle yazilixor diye ve onlari yaziyor  :)

sevgiler

Aygül

*(12/2006)

[

Çevrimdışı AZRA

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2009, 10:08:49 ös »
bizimkide ismini yazıyor benim babasının ismi vs ilgisi çok ama ben gösterme taraftarı değilim doğrumu  yapıyorum bilmiyorum yeni sistem el yazı eğik yazı şimdiden düz yazı öğrenmek istemesi sanırım yanlış sayıları yazmayı biliyor 50 ye kadar sayıyor . eğitim konusunda ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2009, 11:08:02 ös »
kendisi büyük harfleri yaziyor ilgisini cok cektiginden gösteriyorum bende...burada ilk okulda zaten düz yaziyi ögreniyorlar bastan, yani büyük harfleri...
egitim konusu?kres ve anaokulu sormustunuz onumu diyorsunuz?
o konuda maalesef birsey diyemiyecegim biz almanyada yasiyoruz buradaki okul sistemi tamamen ayri.

*(12/2006)

[

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2009, 01:29:30 ös »
merhabalar
benimde 4 kasım 2004 lu tugce adında bir kızım var  ve ikinciye hamileyim .
tugce de 20 kilo 102 cm
gecen seneden beri anaokulu dergilerinden alıyoruz .severek yapıyouz. bakalım 2009 da anaokuluna gondermek istiyorum .şimdiden hevesli ama okula giderken nasıl olur bilemiyorum??

Çevrimdışı EYGÜL

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2009, 12:37:24 ös »
Merhabalar herkese.
Benimde 2004 Eylül doğumlu Tuana adında bir kızım var, bu yıl kreşe başladık. 2009 yılında anasınıfına göndereceğiz ve aynı okula gitmesi kousunda kararlıydık daha düne kadar. Fakat okulun yarıyıl tatiline girmesi ile tatil iyi geldiğinden sanıyorum, okula pek gitmek istemiyor.
Harflerin hepsini biliyor, bütün ev halkının ismi yazıyor, 2-3 gündür masal kitaplarına bakarak (çok erken olduğunu düşündüğüm için ne kadar istemesemde) yazı yazmaya başladı, 50'ye kadar sayıyor,  Resim yapmayı çok seviyor. Yaptığı resimleri güzel bir şekilde yorumluyor, verilen ödevleri (evde ve okulda, oyuncak toplama, verilen kesik çizgili resmi çizme ve boyama vs.) başında da dediğim gibi ilk günler çok güzel yaparken sıkıldığından sanıyorum yapmak istemiyor.
Her gün kardeş istiyorum ben diye bağırıyor.
Dediğim dedik bu günlerde, benim dediğim olucak edası ile geziyor ortalıkta.
Bu sabahta ağlayarak gittik okula.

Sevgiler herkese  GÜL.

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2009, 09:04:02 öö »
   merhaba hatıce hanım benım kızımda 3.5 yasında ona sorarsan 3.5 dan 4 mus nevzat bey ın hastası ırem sıla bugun oraya geldı hatta her geldıgınde sızden bahsedıyor nevzat beyıde cok sevıyor  usuttugu ıcın annem getırecektı muzurluk olsundıye sabah sordum nevzat amcana mı gıtceksın dıye hayır >:( nevzat bey dıye benı duzeltıyordu o sesı kısık halıyle
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2009, 09:22:36 öö »
Gecmis olsun Yudum. Sila'nin diger adi Irem'mi bilmiyordum. Nevzat Bey cok sevilen bir doktor sanirim. Annemin anlattiklarindan yola cikarak cok iyi bir doktor oldugunu düsünüyorum.

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2009, 11:17:23 öö »
tessekkur ederım. cıddı anlamda cok ıyı bır ınsan ,ınsallarla dıyalokları cok guzel bızım doktorumuz oldugu ıcın cok sanslıyız turkıyede eskıden salıkocaklarına gıdıldıgınde hangı doktor musaıtse ona gıderdık tabı halıyle tam anlamıyla ılgılenemezlerdı  aıle hekımlıgı gundeme geldıgınde nevzat bey bıze baksın dıye cok ıstemıstık ve ıstedıgımız oldu nevzat bey uzman doktor ve konusunda cok ıyı

Çevrimdışı AZRA

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2009, 02:30:00 ös »
nevzat beyin hemşiresi olarak değil bir hasta gözüyle bakıp yorum yapıyorum şuan gerçekten işinde iyi  hastalık teşhisinde  süper . ve  hümanist  irem sılaya gelince çok tatlı  hoş  biz iyi anlaşıyoruz gelişim yönündende boy kilo sosyal gelişimi persentil değerlerinden bile  en üst seviyede  sevgiler.

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2009, 10:09:47 öö »
hatıcecım kızım adına bır saglıkcı gozunden bu yorum almak benı cok mutlu ettı ayrıca sılada sızlerı cok sevıyor sızın yanınıza geldıgı gun sureklı sızden bahsedıyor  :D

nılcım sılaya ıkı hafta once cıvcıv almıstım balkonda kutuda beslıyorduk carsamba gunu ıntahar etmıs cıcıv balkondan atmıs kendını aradık aradık bulamadık galıba kedı kaptı ama sılaya soylemedık uzulur etkılenır dıye bızde kardeslerının yanına ucup gıtmıs dedık pek ınanmamıstı ama dun ısten geldıgımde hungur hungur aglıyordu ne oldugunu sordum anne kusum gelmedı dedı buarda cıvcıvın adı kustu bende kardeslerını cok ozlemıstır bırkac gun kalcaktır dedım yıne ınanmamıstı ama ınanırgıbı davrandı gece aglayarak uyandı kosakosa balkona gıttı cıvcıve baktı orda olmadıgını gorunce gene aglamaya basladı sımdı benım sana sorum acaba cıvcıvbı unutması ıcın aksam muhabbet kusu alayımmı eve gıderken  yoksa aradan bıraz zaman gecsınmı bılemedım sılanın halıne cok uzuluyorum  lutfen yardımcı olurmusun