ben annem ve oglum doktora gitmistik yani piskologa ve doktor beni odasina cagirdi ilk önce benimle konusmak istedi cocugum disarda annemle bekliyordu ve doktor cocugumu görmeden, senin cocugun BEHIRNDERT dir belki nerden biliyorsun dedi,ben daha cocugumu görmediniz kontrol etmediniz nerden bilyiorsunuz diye sordum,yasi 3cü gecmis hala konusmuyor ve durmadan disarda aglayip duruyor dedi bundan dolayi behindert olduguna karar vermis ve sen annesin böyle seyleri senin kabul etmemen gayet normal dedi behindert olan cocuklarin kindergartene yollayin dedi bende öbür doktorlarin söylediklerine dayanarak göndermedim cünkü illerde konusma imkani bile olsa behindert kindergartene gönderip piskolojisini dahada bozulacagini düsündügüm icin göndermedim ve öbür doktorlar EGG yaptilar ve hersey gayet normal dediler, cocuk doktoruda alakasi yok arda gayet normal saglikli akilli görünüyor sadece geriden geliyor dedi o piskolog doktor benimle konustuktan sonra odasindan ciktim ve biz giderken ardanin merdivenlerden inisini izledi ve bu cocuk merdivenlerden bile inemiyor dedi oysaki kendiside inip cikabiliyor o gün ben elinden tutarak merdivenlerden indik onun icin bu karara varmis özür dilerim ama bir piskolog doktor ya bir yabanci düsmani yada onun ciddi bir sekilde piskolojik sorunlari var cünki türkce degil ana dilini almancayi ögretmeniz gerekiyor dedi sizce ilk önce biz avrupada yasasakta cocugumuzun ilk önce ana dilini ögrenmesi gerekmezmi? ILGI VE ALAKANIZDAN DOLAYI TSK EDERIM..........