Gönderen Konu: Yeni Kösemiz "MIRIN KIRIN"  (Okunma sayısı 808 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Yeni Kösemiz "MIRIN KIRIN"
« : Şubat 04, 2009, 10:41:02 ös »
Simdi biraz bu kösenin adinin nereden geldigini aciklayayim.
Pinar Hanim kösesi icin bir isim ve fotograf gönderme konusunda oldukca "Yavas" davrandigindan bana hep "MIRIn KIRIn" diyordu :) Öyle esprili , dogal ve icten yaziyordu ki köse ismine karar verse, fotograf falan önemli degil özel mesajini oldugu gibi köse yazisi olarak kösesine koyuverecektim.Ben bana yazdiklarini okurken cok gülüyorum sizleri de bu dogal esprili yazilardan mahrum birakmayayim dedim. Kendisi cok MIRIn KIRIn etti :) Hatta ben foruma yazayim siz yapin bir tTIRIVIRI kösesi istediginizi oraya ekleyin dese de benden kurtulus olmadigini farketti tabii:) Kösesinin adi TIRIVIRI mi yoksa MIRINKIRIN mi olsun diye düsünürken mirin kirina karar verdik.BEn bana yolladigi son özel mesajini oldugu gibi kösesine ekledim.

Bir yazismamizda "ehm mirin kirin ama siz beni sevmeye devam edin" demisti ben de onu sevmeye ve yazilarini merakla beklemeye devam edecegim:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Yeni Kösemiz "MIRIN KIRIN"
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2009, 11:09:49 ös »
"Umarım siz, size verilen en paha biçilemez olan üç küçük güzel, paketi sürekli değişen, ses, koku çıkarabilen hediyelerinizle mutlu bir ömür sürersiniz..."

Cok tesekkür ederim :) Koku cikarabildikleri dogru hem de nasil :)

Çevrimdışı fbr05

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2009, 08:04:33 öö »
hoşgeldiniz, köşeniz hayırlı olsun, sevgiler....

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2009, 09:09:52 öö »
merhabalarrrr :)

köseniz hayirli olsun...

eminim cok güzel yazilariniz olacaktir...

sevgilerrrr :)