öcelikle selam ve sevgilerimle konuma başlamak istiyorum. temmuz sonunda kızım 5 yaşını dolduracak. haliyle eylül sonu ana okulu başlıyor bizde göndereceğimiz devlet okulunun ana okulunamı yoksa şuan gittiği kreşin 5-6 yaş sınıfına devam etmesi konusunda karar veremedik. özel kreş mantığı şuan ilgili alakalı eğitimi ağırlıklı bir okul ing. drama yoga vs. gibi dersleride mevcut. memnuniyet oranım çok iyi. ayrıca sabah 8:30 akşam 5 te alıyorum devlet okullarındaki ana okulu öğretmeninin tavsiyeside şu :ana okuluna gitmesi daha iyi özel kreşten gelen öğrenciler kurallara daha zor adapte oluyorlar. çünkü özellerdeki gibi ilgi alaka gösteremiyoruz okula 1, sınıfa başlayıncada zorlanıyorlar. 2. husus şuanki kreşinde yaş şınıfları mevcut. 5-6 yaş gubu yani 6, sınıf.sayıca az ve diğer çocuklarla genelde içiçeler herkes birbirini tanıyor yani okul havası yok tabiki eğer devlet ana okuluna gönderirsem yarım gün babaannede kalıp. yarımgün okula gidecek kreşe devam edersem yani işim daha çok zorlanacak ama kreşe devam edersem sistemim devam edecek hangisi çocuğum için iyi olursa okararı vermek istiyorum sizin engin fikrinize ihtiyacım var selamlar