merhaba mayıs 2005 dogumlu bir kızım kasım 2006dogumlu bide oglum var cok kızım bu yıl kreşe başladı kreşe başladıktan sonra degişti hırcınlaştı sınıflarındaki bazı cocukların davranışlarını fazlasıyla örnek aldı bende kreşten aldım canım kızımı başımdan atmak için deil sadece evde sıkılmasın diye göndermiştim ögretmeni bu dnem tekrar gelmesini cok uyumlu ve mutlu bi cocuk oldugunu sööledi yeniden gitmeye başladı 1 sorum dogrumu yapıyorum kreşe tekrar gndermekle 2.sorum kreşe gittiginden beri herşeyi en iyisini o yapmalı en güzelini o giymeli bi benmerkezcilik arkadaşlarıyla oyunlarda, oyundan sıkılan arkadaşlarını zorlama oynamayınca azarlama 3.sorum sürekli mutsuz istedigini yapmasamda mutsuz yapsamda mutsuz:(((( kardeşiyle ilişkileri ne cok ii ne cok kötü kıskançlık var ama dozunda zarar verme olayı hiç olmadı zaten ben nasıl bi anneyim elimden geldigince kaliteli vakit geçirmeye calışıyorum onlarla,herşeyi konuşarak,örnek vererek anlatmaya calışıyorum oglum cok mutlu kendi kendine oynamayı seven söz dinleyen cıvıl cıvıl bi cocuk ama kızım mutsuz,memnuniyetsiz,oyunu sevmeyen,başladıgı işi hep yarım bırakan,cok kokoş süslü ama duygusal,hayırdan anlayan,özür dilemeyi bilen,kibar bi cocuk...fazla uzattım sanırım ama tüm detayları anlatmak istedim ayrıca ikiside yanımda oldugu için toparlamakta biraz zorlandım...
şimdiden teşekkürler...