Gönderen Konu: ne yapmalıyım?  (Okunma sayısı 644 defa)

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
ne yapmalıyım?
« : Şubat 16, 2009, 09:25:14 ös »
İyi akşamlar. benim 14 aylık bir kızım var. 4 aylıkken mastürbasyon yapmaya başladı. çok yoğun yaptı. başlarda yanlış davrandık engelledik. sonraları dikkatini dağıtmayı denedik ama bu çok zor. başka birşeyle uğraşırkende yapıyor. şimdi artık iyice yerleşti. herzaman farklı bir sebepten yapıyor. canı sıkılınca,istediğibir şeyi yapmazsam, uykusuzsa, sessizse...  artık bazı kurallar moymam gerekir diye düşünüyorum. fakat istemediği birşey olduğunda hemen yere atılıyor ve yapmaya başlıyor. bazen görmemezlikten geliyorum bazen gidip ucağıma alıyorum. uykuya geçerken yapmasını engelliyorum. alışır hep uykuya öyle geçer diye korkuyorum. gelecekte ne olacak . unutacak  mı. hep böyle yoğun mu yapacak. lütfen bana cevap verin. teşekkürler.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: ne yapmalıyım?
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2009, 09:53:47 ös »
Merhaba,
bu konuyla ilgili sorunuzudiger sayfada yanitlamistim. Daha önceki cevaplarimdan yararlanabilirsiniz:

http://www.cocuksevgisi.com/forum/index.php/topic,3107.msg81247/topicseen.html#msg81247

Kural koymak bu durumda digru degil.Sadece her seyin bir yeir ve zamani oldugunu ve herkesiny aninda degil de istedigind eodasina gitmesi gerketigini ögrenmelidir.istedigi birsey olmadiginda yaptigina göre bu sekilde sizin ilginizi cekmeyi ögrenmis aliskanlik edinmis.Kesinlikle uzun bir süre görmemezlikten gelin. Hemen odasina götürüp biakabilirsiniz.Ama daha sonra hic ilgilenmeyin.Bu skeilde ilgiyi üstünde tutamayinca birakacaktir.Merak etmeyin.

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
Ynt: ne yapmalıyım?
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2009, 11:47:07 öö »
anail hanım çok teşekkür ederim. Odasına götürüp bırakmayı arada bir yapıyordum. Ama bunu bir uzmandan duymak beni rahatlattı. Bundan sonra sürekli odasına koyacağım. Tutarlı davranacağım çünkü arada bir yaptığımda onunla ilgilenmemem onu kızdırıyor. Yani beni kullanmaya çalşıyor. Ama tabi sırf canı istediğindede çok yapıyor. Biraz gözlemleyip değişiklikler olunca tekrar yazacağım çok sağolun