biz buralardayiz..insanin arayaninin soraninin olmasi guzel seymis

tesekkurler bobo,burayi ihmal ettim biraz cunku bu siralar blog okuma ve blog yapma uzerine kafa yoruyorum..ya ne hatunlar var,en iyi fotografci gibi foto cekip,hergun bloguna yazi yazip,guzel cocuklar yetistirip ayni zamanda calisip,el isleri ve hobileryle ugrasip ,deli gibi kitap okuyup gundemi takip ediyorlar , nasil oluyo,nasil yetisiyorlar,okumak istemiyorum bazen yazdiklarini ama kendimi alamiyorum..
bu arada bizim de nacizane blogumuz :
www.benimcanim.blogspot.com..yorumlarinizi ve desteginizi bekliyorum

asil amac Cana hatira kalsin..cok gec kaldim aslinda ay ay fotolarini koyabilirdim,gelisimlerini-diyaloglarimizi,hatiratimizi yazabilirdim..ama benim birseyi karar vermemle uygulamaya gecirmem arasi yillar aliyo..neyse gec olsun guc olmasin diye avutalim kendimizi..cok sey var bloga eklemek istedigim..cocuk kitaplari diye bir bolum olusturmak,kendi okudugum kitaplarla ilgili bir bolum , gezilerimiz vs. ama hepsi icin zaman lazim ve sabir ve emek

yani her iste oldugu gibi..
krese yazdirdik cani bu arada..cok icimize sinmese de 5 yarim gun ya da 3 tam gun olarak bostanci-doga kolejinin kresine gidecek..begendigim yerler hep uzak dustu bize..kurumsal bi yer,yedigi icitigi belli olur,verdikleri egitim iyidir diye dusunduk,bu senelik boyle,bakalim bizi neler bekliyo..okullarla birlikte basliycaz..eylule kalmak istemiyodum..o da olmadi .. Can ayni Can tutabilene ask olsun,aktiviteye,kitap okumaya,birlikte oynamaya doymuyor..okul zamani coktan geldi gibi
sevgiler ..