Gönderen Konu: 2007 DOĞUMLU BEBİŞ ANNELERİ  (Okunma sayısı 2193 defa)

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
2007 DOĞUMLU BEBİŞ ANNELERİ
« : Şubat 19, 2009, 09:57:46 öö »
      31.05.2007 doğumlu Elçin adında bir kızım var.İki düşüğün ardından gelen bebeğimi buda düşecek endişesiyle büyük titizlilikle dokuz ay büyük merakla bekledik.Ama kızım hayata tutunmayı başardı ve bütün güzelliklerle bize geldi.Şimdi her şeyimiz.Yaptığı her davranış bizim için neşe kaynağı.Çalıştığım için önceleri onu bakıcıya bırakmak benim için vicdan azabı çektiriyordu.Yeterince ilgilenemediğimi düşünürdüm.Ama artık çalışmakla birlikte kızıma yeterince vakit ve ilgiyi gösterdiğime inanarak hayatın tadını çıkarmaya çalışıyoruz.2007 doğumlu bebeklerin anneleriyle tecrübelerimizi paylaşma düşüncesindeyim.Hepinizi bekliyorum….Sevgilerle….Gülşen

Çevrimdışı Leyan

• Deneyimli Üye
Ynt: 2007 DOĞUMLU BEBİŞ ANNELERİ
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2009, 09:43:55 ös »
Selamlar, benim oglumda 2007 dogumlu (aralik).
bende 2 kuzumun arasinda düsük yaptim,korkularini cok iyi anliyoru,.
allah bagislasin cok tatli Elcin.

sevgiler

*(12/2006)

[

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2009, 08:42:44 öö »
Aygülcüğüm.Gündüz çalıştığım için siteye çok takılamıyorum.Akşamlarıda eve gelince Elçin yakamı bırakmıyor.O yüzden biraz gecikmeliyim.Demek senin oğlunda 2007 li.Ben çocuk sevgisi sayesinde Elçin'in uyku ve beslenmesini düzene soktum sayılır.Şimdi de 2 yaş sendromu galiba.Çok inat ve herşeyi kendi yapma isteği içerisinde.Her sabah süper bir koştumamız var.Ben giydirdikçe Men men diyip duruyor.Çok tatlılar yaa...

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2009, 09:32:21 ös »
Aynı şeyleri yaşıyorum. Herşeyi kendisi yapmak istiyor.