Ne zaman başladı hatırlamıyorum ama Nevra anneannesine karşı zalim, başkaldıran, sürekli hayır diyen ve bağıran bir çocuk. Benzer davranışları aynı şiddetle olmasa da üst kattaki komşumuza ve dedesine de uyguluyor.
Annem Nevraya cansız bir bebek gibi davranıyor. Onu sürekli öpmek kucaklamak istiyor, her yaptığı haraketi sanki Nevra insanüstü bir canlıymış gibi taktir ediyor, istisnasız her davranışına gülüyor. Nevrayla oyun oynamıyor (zaten Nevra o kadar isyankar ve gürültülü ki annem ortalıytayken oyun imkansız).
Bugün bizimle çok vakit geçiren bir dostum Ben bile rahatsız oluyorum annen varken dedi.
Nil senin bir uzman ve anne olarak, profesyonel ve kişisel fikrini almak istiyorum. Bu durum beni çok hırpalıyor. Çocuğumu ve annemi daha kaliteli verimli bir ilşki içinde görmek istiyorum. Eşim annemi alıp bir uzmana gitmemi tavsiye etti ama bunun işe yarayacağı konusunda şüphelerim varr. Her konuda görüş ve düşüncelerime önem veren annem bu konuda beni hiç dinlemiyor. Nevraya hayır demesi kural koyması gerektiğini söylüyorum ama ne yazık ki annem karşılıksız aşka tutulmuş yeni yetme gibi toy ve savunmasız.
şimdiden teşekkür ederim
sevgiler