Gönderen Konu: Emzirme ve yemek  (Okunma sayısı 610 defa)

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
Emzirme ve yemek
« : Mart 02, 2009, 01:09:32 ös »
Merhaba Nil Hanım. Sayenizde kızımla ilgili daha önce yazdığım problemler neredeyse çözüldü. O kadar yanlış davranışlarda bulunuyormuşum ki. Kendimi akıllı sanıyormuşum. Gereksiz yere çok sıkıntı çekmişim.

Neyse konumuza gelelim. Şimdi yeni problemimiz yemek. Kızım hiç bir zaman çok iştahlı olmadı. Ama bir şekilde yediriyordum. Şimdi hiç bir şekilde yemiyor. Yni günde bir öğün falan yiyor. Özellkikle benden yemek yemek istemiyor. Çünkü emmek istiyor. Birkaç saat uğraşıyorum. Ama sonra meme diye çok ağlıyor. Veriyorum. Tabi emerek doyuyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Memeyi kaç kez vermeliyim. Nasıl davranmalıyım. Bu arada kızım 15 aylık. Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Emzirme ve yemek
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2009, 09:00:00 ös »
Merhaba,
rica ederim nedemek akilli sanmak.Siz kiziniz icin dogru oldugunu düsündüklerinizi yapiyordunuz, arastirip hareketlerinizi degistirdiniz. Cok sevindim problemlerin yavas yavas halolmasina.
BEslenme ile ilgili önerileri benim yapmam dogru degil benim alanim degil.Cocuk doktorunuza sormaniz iyi olur. Ancak sunu söylemeliyim sabah kahvaltisini, ögle yemegini aksam yemegini kiziniza normal sizlerle yemeye alistirmalisiniz. yemedi diye arkadan emzirmeniz dogru olmaz. Yasi geregi anne sütünden normal bir ögünden alacagi besinleri alamaz. Tutarli olmalisiniz.yine de cocuk doktorunuza danismanizi öneririm.
Sevgiler