merhaba Nil
Selin bir haftadir günde en az 2 kere altina kacirmaya basladi. Hic tepki vermiyorum ve üstümüzü degistriyoruz. Güzel kiyafetlerin kirlenmemesi acisindan bana daha cabuk söyleyelim diyorum. Tamam diyor. Banun sayfasinda okudum kuklalarla izah edin diye yazmisin onuda yapiyorum. Bebek evi var orada dramatür oyunlar yapiyoruz. Bebek tuvaleti gelmis ve tuvalete gidiyor. Oyuncaktan tuvaletimiz var. Seviyor o tarz oyunu. Gecen gün parkta kosa kosa eve geldik ve eve yetisebildik. Önce oyuna mi daliyor diye ilgili düsünündüm ama bugün ögrendimki Selinin en sevdigi ögretmenlerden bir okuldan ayrilmis. Bize yine haber cok gec ulasti. Bu 1-2 ay icersinde sürekli bir ögretmen degisikligi yasiyoruz. Acaba bu konu mu onu etkiledi diye kafamda soru isareti olustu, cünkü bu konu hakkinda hic konusmadik Selin'le ve hassas oldugunu biliyorum, cünkü ilk ögretmeni gitiginde, benim yüzümdenmi gitti diye sordu. Benim haberim olmamisti bile ögretmenin ayrildigini. Böyle degisiklikler yasiyoruz sürekli, Selinle bu konu hakkinda nasil bir tutumum olmali ? Nasil izah edeyim bu ögretmen degisikliklerini ? Ben bu alt kacirmalari nedense buna bagliyorum, yoksa hayatimizda cok fazla bir degisiklik yok. Kendiside cok üzüldügünü fark ediyorum. Gecen sabah kalkip tuvaletin kapagnin üzerine cikmsi ayak üstü öyle kacirdi ? Bir tepki verircesinde veya bir ilgi cekme gibi degilmi sence? Okul ilede bu ögretmen degisiligini cocuklarimizi etkiledigini söyledim ve bize lüften haberdar edin dedim ama cok fazla birsey olmadi. Son bir haftadir biri daha gitti?