Gönderen Konu: tuvalet egıtımıın cocugmun hazır oldugunu nsl anlıyacagım  (Okunma sayısı 527 defa)

Çevrimdışı GÜLÇİN

• Yeni Üye
  • *
slm nıl hanım benım oglum 01.08.2006 dogdu cıldı hassas oldugundundan tuvalet egıtımıne baslamk ıstedım 4-5 gun calıstım ama hep altına yaptıktan sonra soyle bazen de soylemedı tuvaletten korkuyor ıkna ederek gotursemde hemen yok dıye cıkıyor ama tuvalete gıtmek ıstmıyor.kakasını yaptıgında altı acıkken korkuyor yıkatmak ıstemıyor aglıoyr bezındede oyel kakasını yaptıgında altnı degısdırtmek ıstemıyor. sızce ben nsl onun hazır oldguna anlayacagım.sımdıden tesekkur ederım

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: tuvalet egıtımıın cocugmun hazır oldugunu nsl anlıyacagım
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2009, 09:59:00 öö »
Merhaba,
anlasilan oglunuz hazir olmadigi halde Tuvalete gitmesi icin zorlamissiniz.Cildi hassas oldugu icin tuvalet egitimine baslamaniz mümkün degil.Sizden korkusuyla  tuvalete gitmeye baslasa bile kisa sürede geri dönüsler olacak daha büyük problemler yasayacaksiniz.Ayrica oglunuzun karakter ve psikolojik gelisimini negatif yönde etkilemis olacaksiniz.
Bu konuda daha önce yazmis oldugum yazimda cocuklarin nezaman hazir olacagi konusunda bilgiler var okumanizi tavsiye ederim.
Oglunuza baski yapmayin zamana birakin.
Sevgiler

http://www.cocuksevgisi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=197

Çevrimdışı GÜLÇİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2009, 01:02:44 ös »
ya sımdı cok uzuldum tesekurler yanıtladıgınız ıcın burası harıka bır yer emegnıe saglık

Çevrimdışı GÜLÇİN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2009, 01:07:24 ös »
gonderdıgınız lınke tıklayıp okudum gercekten bılınsız hareket etmısım bılglerınız cok tesekkr ederım burdan cok guzel seyler ogrenecegım :)