Gönderen Konu: NE DERSİNİZ...İKİ YAŞ SENDROMU MU?  (Okunma sayısı 712 defa)

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
NE DERSİNİZ...İKİ YAŞ SENDROMU MU?
« : Mayıs 04, 2009, 07:46:01 öö »
      Günaydın…Tam her şey yoluna girdi derken yine problemlerimiz başladı.Kızım artık bakıcıya gitmek istemiyor.Sabah kalkıp hazırlanmaya başlayınca anneanne diye tutturuyor.Anneanneye gitmek istiyor.Bakıcısıyla sürekli konuşuyorum ve işyerim bakıcıya çok yakın olduğu için ara sıra Elçin’in yanına gidiyorum.Hiçbir sorun yok gibi görünüyor.Ama yanından ayrılırken çok ağlıyor.O da gelmek istiyor.Sabahları da ağlayarak bırakıyorum.Neden böyle oldu anlamıyorum.Evde de bu aralar çok inat.Birşey giydirsem çıkarıp ben diyor ve kendisi tekrar giyiniyor.ve hep kendi istediğini giymek,kendi isteğini yemek istiyor.Yani her şey de ben diyor.İki yaş sendromu galiba. Evde huysuzluk yapmaya başlayınca ilgisini başka bir yöne çekip,güzel vakit geçirebiliyoruz.Ama bu bakıcı işini nasıl çözüp,ağlamadan nasıl ayrılabilirim sizce…Çünkü onu o şekilde bırakınca aklım hep onda kalıyor…Sevgilerimle….

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: NE DERSİNİZ...İKİ YAŞ SENDROMU MU?
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2009, 09:47:47 öö »
Evet 2 yas sendromu belirtilerine benziyor.ama bakici konusunda merak etmeyin bir cok cocuk dönem dönem böyle davraniyor. 2 yasinda olmasa da.Siz bu konuda taviz vermeyin. Uzun uzun ayrilis serominileri yapmayin. Söz verdiginiz saatte dönün. Agladi diye ikidebir yanina gitmeyin.
Kisa sürede düzelecektir,
Sevgiler