Gönderen Konu: ;) 2006 doğumlu yumurcaklar  (Okunma sayısı 5416 defa)

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
Ynt: ;) 2006 doğumlu yumurcaklar
« Yanıtla #45 : Kasım 27, 2009, 12:51:23 ös »
herkese mutlu, huzurlu bayram günleri diliyorum... biz birsey anlamadik henüz, yarin insallah bayram gezmesine gidince:)))
Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #46 : Aralık 09, 2009, 09:00:18 ös »
merhabalar....
ay buraya oturmadan yazacak anlatacak çok şeyim birikiyor, masanın başına gelince bir bakıyorum hepsi uçup gitmiş kafamdan...

biz iyiyiz...sağlık olarak yani....ama çok sıkılıyoruz evde....yeni okul arayışımız çok yavaş sürüyor...babamız uzakta.....kızı biraz depresyonda bu yüzden..ilk defa bu kadar uzak kalıyor ve anlamakta güçlük çekiyor.......bende ona pek yetemiyorum...devamlı lola ya da caillou olarak canlandırma oyunları oynamak istiyor...sürekli ezberlediği repliklerini tekrar ediyor banada bir rol veriyor ve şimdi şöyle de diyor...bu kadar yoğun bu oyunları istemesi artık beni sıkıyor ve anlayamıyorum açıkcası..bugün kitapçıya gittik biraz vakit geçirelim diye..ben kitapçıları biraz kütüphane gibi kullanıyorum, türkiyede çocuk kütüphanesi olmadığı için..bayağı kitap kurcalayıp okuyup vakit geçiriyoruz normalde....orda bile tutmuş sen şimdi rozisin (caillounun kardeşi) ben babasıyım..filan filan....ya dedim bırak artık şu çocukkların yakasını gez dolaş bak değişik bir yerdeyiz evde değiliz, evde yeterince bunlarla uğraşıyruz zaten....yok o gene bildiği nakaratta..
birebir aynısını yapmak istiyor birde..başka türlü cevap verme hakkın yok..aynı o çizgifilmdeki laflar olacak...ezberlemiş, mimikler bile aynı nerdeyse....yani benimde izleyip çalışmam gerek o tipleri, iyi mi....oyunculuk yapmıyorum diye üzülmiyim bari... :-\
« Son Düzenleme: Aralık 09, 2009, 09:01:28 ös Gönderen: bobo »

Çevrimdışı can

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #47 : Aralık 10, 2009, 02:58:11 öö »
merhaba arkadaslar
ben uzun zamandir bakmiyordum kimse yazmiyor diye,sanirm yaz rehaveti-tatilinden kaynakliymis-kis gelince yine harektlenmis mesajlar..ama simdi nerden baslasam nasil anlatsam oldum :) ilk olarak biz de domuz gribini geciren sansli insanlardan olduk diyeyim :) asi yaptirsak mi yaptirmasak mi derken Can ve ben domuz gribinin kendini olduk,cok agir da gecirmedigimizden sansliyiz diyebilirim.cunkubabasi buyuk ihtimalle asilatirdi Cani okula gittigi icin..
okul hayatimiz da eylul sonundan ber sallan yuvarlan devam ediyor,alismamiz zor olmadi ama bayramdi,gripti,29 ekimdi derken nasil gecti anlamadik...onceleri 9-14 gotrdum Cani ,simdi 11-16saatlerini deniyorum,ikisinin de iyi-kotu yanlari var,9-11 de faaliyetleri kacirmiyor ama alirken arabada uyuyor,eve cikarirken uyaniyor,hic iyi olmuyor...11-16 da ise faaliyetler kaciyor ama oglen orada uyuyor,alirken ise servis trafigine takiliyoruz..ne yapacagimi bilemedim..hala calismadigimdan tam gun gitmesine kiyamiyorum ama galiba tam gunde duzen tutturmak daha kolay oluyor..bu arada yemek ve uyku problemlerimize de care olamadi okul malesef :( duzgun bi yer olmasina ragmen yapilan faaliyetler cok basit geliyor bana,bir de hersey kosturmaca..9-9.30 arasi kahvalti , 9.30-10 arasi ingilizce , arada dans-dram vs. yoksa sinif ogretmeniyle faaliyetler,11 de tekrar ingilizce yarim saat , 12 de oglen yemegi , 1-3 arasi uyku,3 de ikindi kahvaltisi,4 -4.30 da egitim bitiyor,7 ye kadar kalanlar var ki ben de calisirsam can da kalabilir..4 de egitimin bitmesi ok erken bence..ama tum kreslerde de durum ayni..
yine yazarim ara ara..
sevgiler..
HATICE AKGUN KILIMCI ve KUZUSU CAN (31.08.2006)

Çevrimdışı canan2156

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #48 : Aralık 21, 2009, 11:19:45 ös »
merhabalar.benim oğlumda 2006 doğumlu. bizimde en sık yaşadığımız problem bu aralar altına kaçırma problemi, bilgisayar başındayken, yada bır seye dalmışken tuvalete gıtmek zor geliyor ,sırf üşendiği için son haddine kadar tutup sonrada kaçırıyor. kızdığım için banada göstermemeye calışıyor, ama en tatlı dönemleri,iyiki varlar..:)

Çevrimdışı hasanefe

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #49 : Aralık 23, 2009, 03:50:36 ös »
benim oğlumda 2006 doğumlu,evet efe'miz de tuvaletini son dakikasına kadar tutuyor ama kaçırma huyu yok Allah'tan.
Efe'nin gittiği anaokulu programı da şöyle:ben çalıştığım için yavrumu sabah saat 07:00 de kaldırıyorum servis 7:30 kapıya geliyor...9-10 arası sabah kahvaltısı 10-12 arası branş dersleri var hangisi ise (ingilizce,drama,müzik,dans,seramik)12-13 arası öğle yemeği ve diş fırçalama ve uykuya hazırlık,13-15:30 arası uyku,16:00 ikindi yemeği (aparatif şeyler)bu saatten sonra barkavizyonda ya çizgi film izliyorlar veya serbet zaman geçiriyorlar..saat 18:00 de servise biniyor ve 18:30 da evde oluyor.bizim programımız bayağı yoğun ama,en azından herşeyi düzenli :)

Çevrimdışı ecrin

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #50 : Aralık 25, 2009, 12:27:08 öö »
merhaba arkadaşalar benim kızımda 2006 doğumlukasım doğumlu aslında siteyi sürekli ziyaret ediyorum ama çok geç saatlerde oluyor.kızımı bu sene evimize yakın anaokuluna vermek istedim ama 36 ayı doldurmadan alınmıyormuş.İnanın bütüngün oynamadığımız oyun kalmıyor kızımla bir ara dönüyoruz kitap okumaya ben ona okuyorum o da bana tabi aklında ne kalırsa bir başlıyoruz sulu boya yok parmak boyası derken zaman geçiyor fakat ben daha yaratıcı ve onu geliştirici oyunlar olsun istiyorum fikriniz sevinirim şimdiden çok fazla alfabeyi öğretmek istemiyorum bazı harfleri tanıyor aslında fakat şimdi öğrenirse okul zamanı okuldan sıkılacağınndan korkuyorum zaman geliyor baskı yapıyoruz kızımla tabi herkezde olduğu gibi bizdede yemek probremi aşılamaz durumda bazen çok güzel yiyor bazen se hadilerle bu çocuklar nasıl yaşıyor yemek yemeden bir anlasam özellikle abur cuburumuz yok yemek yesin diye .

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #51 : Ağustos 08, 2010, 07:58:56 ös »
resim ekliyim dedim ama günlük konuştuğumuz sayfada çok yer tutmasın diye buraya koyayım dedim..

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #52 : Ağustos 08, 2010, 08:00:06 ös »
kızlarr...

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #53 : Ağustos 08, 2010, 08:03:22 ös »
dalgıcım bennn... ;D

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #54 : Ağustos 08, 2010, 08:04:19 ös »
analı kızlı... ;D

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #55 : Ağustos 08, 2010, 08:05:20 ös »
tatildeyizz...

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #56 : Ağustos 08, 2010, 08:10:03 ös »
...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #57 : Ağustos 09, 2010, 12:11:14 ös »
Burcu sonunda seni gördügüm icin cok sevindim. Kizlarin cok tatlilar masallah. Ben kizlarini sana cok benzettim.Cok güzeller. Dalgicimiz da ayri bir tatli tabiki:)

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #58 : Ağustos 09, 2010, 04:47:19 ös »
Merhaba Burcu fotoraflar cok güzel. Bade büyümüş görünce sasırıdım. Kardeşi ayrı bir tatlı dalgıc hanım.

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #59 : Ağustos 10, 2010, 01:38:28 ös »
BURCUCUMBUNLAR NEKADAR GUZEL FOTOLAR BAYILDIM KIZLARIN COK TATLI MASSALLAH UFAKLIKTA BAYA BUYUMUS
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR