merhaba arkadaslar
ben uzun zamandir bakmiyordum kimse yazmiyor diye,sanirm yaz rehaveti-tatilinden kaynakliymis-kis gelince yine harektlenmis mesajlar..ama simdi nerden baslasam nasil anlatsam oldum

ilk olarak biz de domuz gribini geciren sansli insanlardan olduk diyeyim

asi yaptirsak mi yaptirmasak mi derken Can ve ben domuz gribinin kendini olduk,cok agir da gecirmedigimizden sansliyiz diyebilirim.cunkubabasi buyuk ihtimalle asilatirdi Cani okula gittigi icin..
okul hayatimiz da eylul sonundan ber sallan yuvarlan devam ediyor,alismamiz zor olmadi ama bayramdi,gripti,29 ekimdi derken nasil gecti anlamadik...onceleri 9-14 gotrdum Cani ,simdi 11-16saatlerini deniyorum,ikisinin de iyi-kotu yanlari var,9-11 de faaliyetleri kacirmiyor ama alirken arabada uyuyor,eve cikarirken uyaniyor,hic iyi olmuyor...11-16 da ise faaliyetler kaciyor ama oglen orada uyuyor,alirken ise servis trafigine takiliyoruz..ne yapacagimi bilemedim..hala calismadigimdan tam gun gitmesine kiyamiyorum ama galiba tam gunde duzen tutturmak daha kolay oluyor..bu arada yemek ve uyku problemlerimize de care olamadi okul malesef

duzgun bi yer olmasina ragmen yapilan faaliyetler cok basit geliyor bana,bir de hersey kosturmaca..9-9.30 arasi kahvalti , 9.30-10 arasi ingilizce , arada dans-dram vs. yoksa sinif ogretmeniyle faaliyetler,11 de tekrar ingilizce yarim saat , 12 de oglen yemegi , 1-3 arasi uyku,3 de ikindi kahvaltisi,4 -4.30 da egitim bitiyor,7 ye kadar kalanlar var ki ben de calisirsam can da kalabilir..4 de egitimin bitmesi ok erken bence..ama tum kreslerde de durum ayni..
yine yazarim ara ara..
sevgiler..