mrb ben sitenize yeni üye oldum.24 aylık ikiz kızlarım var.prematüre doğdular.zor bir dönem geçirdik.kızlarımdan biri kalp hastası,3 ay önce amelyat oldu.şuanda durumu gayet iyi.ama sorunlar bitmiyor tabiki diğer sağlıklı olan kızım çok hareketli oyuncaklarla oynamıyor kağıt kalemle en fazla 5 dakika oyalanıyor.tek ilgi alanı etrafı kurcalamak,yani anlayacağınız çok meraklı.dolapları dökmeyi karıştırmayı çok seviyor.kitap okumak istiyorum kucağımda en fazla 2 dakika oturtabiliyorum.eşimde biraz agresif bir insan sabredemiyor.bende yalnız büyüttüm.herhangi bir yardım almadım.sanırım şuan 2 yaş sendromuda başladı bu yaramaz kızımda,ne yapacağımı bilemiyorum hasta olan kızım çok uyumlu ama diğeri yüzünden onunlada fazla ilgilenemiyorum bana neler tavsiye edersiniz çok ihtiyacım var çünkü çok bunaldım.eşimi mi yoksa çocukalrımı eğitmeliyim onu da bilmiyorum çünkü eşim bazen fazla ca bağırıp çağırıyor.bende ne yapacağımı şaşırıyorum lütfen yardım edin çok ihtiyacım var bu arada daha tuvalet eğitiminede başlamadım belirtiler var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana bu konudada yardımcı olursanız sevinirim alabileceğim kitap olursa memnun olurum şimdiden teşekkürler