Merhaba Nİl Hanım,
Kızım Asmin 26 ayını bitirdi çok tatlı bir kız oldu. Ama bu aralar o kadar hırçın ki anlayamıyorum niye böyle yapıyor. İşten eve gittiğimde bakıcısına yapmadığı şeyleri bana yapıyor. mesela; Asmin hadi gel kurabiye yapalım diyorum Tamam diyor ama hamurlar havada uçuşuyor. Suluboya yapıyoruz gösteriyorum fırçayla süreceksin diye boyalı suyu içmeye çalışıyor. Yada gözüme bakarak suyu yere döküyor. Çok fazla tepki vermemeye çalışıyorum anlatıyorum ama bazen çok sinirleniyorum

yanından uzaklaşıyorum. Yemekte karnı aç olduğu halde yemekleri birbirine karıştırıyor yememek için bin türlü şey yapıyor. kendimin sabırlı olduğumu bilirdim ama bu kadar sabredeceğimi hiç düşünmedim.: ayrıca babamız daha sabırsız Hemen sinirleniyor ve sürekli niye yaptın diye soruyor. Bu defa da Asmin sanki inat yaparcasına başka bir şey yapıyor. Ayrıca çok konuşkan bir çocuk ama bazen ilk girdiği ortamlarda uzaktan izlemeyi tercih ediyor. Daha sonra ortama dahil oluyor. Bİraz çekingenlik başladı sanki. Yardıma ihtiyacım var .
Şu anda yaz mevsimi olması benim için avantaj havuzdu ,paktı derken eğleniyoruz güzel zaman geçiriyoruz ama bazen çok yoruluyoruz kitapları çok seviyor ama ondan da çabuk sıkılıyor. Bu zamanları biraz zor geçireceğiz biliyorum. Onun kurallarına göre oyunlar oynuyoruz artık ne yapalım

) Onu çok seviyoruz.. Evimizin neşesi...
Nil hanım yazarken gerçekten daha rahatlıyor insan ve daha sağlıklı düşünüyor. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim...