Nil ve arkadaşlar Selam hepinize..
umarım herkes iyidir,sevgiler yolluyorum..
Biliyorsunuz Denizalp 'in babasından ayrıyım.Çok şükürki çocuğumuzu hırpalamadan mutsuz etmeden karşılıklı fedakarlıkla bu yaşına kadar getirebildik.ailelerimizinde desteği ile oğluş huzurlu büyüdü.
ancak çanlar çalıyor bana Nil......

Babamız yeniden evleniorr...buay sonunda hemde süremiz kısa.Kendisine dair hiçbi olumsuz,kötümser hiisim yok benim derdim çocuğumun psikolojisi.
Babası hiçbişey dğeişmiycek dior ama ben bir anne vede kadın olarak değişimin farkındayım.eskisi gibi olmayacağı aşikar sonuçda yeni bir düzen ve yeni bir hayat var.
denize bu durumu nasıl izah etmeliyim? abla die tanıştırmış babası.e deniz bizim düğün cdmize arada bakan bi çocuk.. evde hala biizm gelin damat resmimiz felan var odasında..babannesi ananesine soruyor eskiye dair şeyler herkes güzelce doğruyu anlatıyor.bildiği tek gerçek aynı evde yaşamadığımız ... herhaftasonu çok yoğun görüşüyolardı baba oğul e şimdi sürekli birlikte olamayacaklar. bu geçişi en az hasarla nasıl atlatıcaz?
babası düşünsün demem gerekir ancak o kadar düşünen bi adam olsa boşamazdım. ehi.hi.

Nikaha da katılsın istiyor babası bende uygun görmüorum? doğrumu yaptığım?
ayrıca herhafta göndermelerde bitsin yavaşdan geçişlerle 15 güne felan düşüreyim diorum ,gözüm arkada kalıcak aksi halde..
eskiden babannesinde kalıyordu baba ile birlikte ama şimdi yeni eş yeni ev tedirgin oluyorum.
ben bu işlere hazırlıklıydım güyaa ancak gerçekleşince napcamı bilemedim yaf.

sevgiler.