Gönderen Konu: herşeye aglıyor.  (Okunma sayısı 682 defa)

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
herşeye aglıyor.
« : Eylül 04, 2009, 10:54:14 ös »
merhaba nil hanım .
tugçe 4 kasımda 5 yasında olacak..olur olmadık her şeye aglıyor.
mesela elbisesinin yakası içinde kalmıs .kızım elbisenin yakası içinde düzeltelim dedim .demez olaydım .aglamaya basladı kızım ellemedim bile aynı duruyo desemde .beni dinlemiyo aglıyo..
bügün de evimizin karsısındaki  markete gidicez , evde de  3 aylık bir kızım var .cabuk olalım dedim kardeşin uyanmadan evde olalım .tamam dedi.merdiven ısıgını yaktım .yok o yakıcakmış .başladı aglamaya  ..ben inmiştim .tamam dedim sen yak ben bekliyom .yok benide yukarı çıkarttı lambayı yaktı indik ..
anaokulunada gidecek bu sene boyle yaparsa okulda da ?cok üzülüyorum .nasıl davranmalıyım ,ne yapmalıyım ?? şimdiden cok tesekkur ederim .

• Genç Üye
  • **
Ynt: herşeye aglıyor.
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2009, 10:50:06 ös »
bir de nil hanım bişey diyemiyorum .hemen karsı çıkıyor.yapmak istemiyor.mesela tv sesini cok acıyor ,kızım biraz kısarmısın diyorum .hayır ben seyrediyorum diyor ve kısmıyor .komsular rahatsız olucak diyorum dinlemiyor bile .banane diyor..
o kadar cok ornek var ki..hangi birini anlatayım
akşam sacımı taramıstım .tarakta kalan sacları attım .vay niye atmışım .kızım napıcaksın ki? duymuyo aglıyo? onu istiyom diye aglıyo ..
bügünde sacını belki 10 kere toplattı ,bozdu tekrar toplattı.
bilgisayarımızı acarken ses oluyo ,kızım basık tut dedim kapanıcak sonra tekrar acılacak .söyleme ben biliyorum ,ben yapıcam diyerek aglamaya basladı .ama ne aglamak ..

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2009, 07:30:43 ös »
Merhaba,
 kiziniz kardes kiskancligi nedeniyle hircin olabilir.Bu konuda gözlemleriniz var miy ani kardesini  asiri  kiskandigi konusunda?

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2009, 08:43:07 öö »
var nil hanım .mesela kafasını ellememiz gerek diyorum .yumusak oldugu için ..anlatıyorum yok dinlemiyor.illa sıkıstırıyor cocugu..