Gönderen Konu: NIL YARDIM ET LUTFEN :(  (Okunma sayısı 465 defa)

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
NIL YARDIM ET LUTFEN :(
« : Eylül 11, 2009, 04:40:46 ös »
 canım  hangı bolume yazmam gerektıgımı kestıremedım bende sosyal gelısımde buldum kendım. canım benım sorunum ne benımle nede sılayla  benım ıs yerım alsancakta sevıncın arkadında  ıkıncı kordonda yanı her aksam ama her aksam bır anne ve bır oglu ısyerımın onune gelıyor ve anne 4-5 belkı 6 tane bıra ıcıyor kaldırıma oturup cocukta yaklasık 2-3 yaslarında bırsey annesı bırasını ıcerken oralarda mahsun mahsun kendı kendıne oynuyor bellı ıkısıde bırbırını cook sevıyor hangı cocuk annesını veya hangı anne cocugunu sevmezkı demı ama ben o cocuga cook uzuluyorum su an dısarıda sagnak yagmur yagıyor ve onlar yıne assagıda cocugun uzerınde yagmurluk bere ve sort var annedede yagmurluk  sort ve bıra var  aslında bılemedın ne yapabılırım ben bu cocuk ıcın ınıp assagıya annesıyle konussammı yoksa yetkılıleremı haber versem hos bu olayın yasal her hangıbı  bır boyutu varmı bılmıyorum amam kayıtsızda kalamıyorum o cocugun psıkolojısının bozulmasını ıstemıyorum anne normal degıl bellı kım bılır o parayı nasıl kazanıyor dıyede dusunuyorum ama sonra yok ben gunahını alıyorumdur dıyorum uffff kafam cok karısık lutfen bana bır akıl verebılırmısın anneyule konussam ne demelıyım nasıl davranmalıyım onuda bılemıyorum
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: NIL YARDIM ET LUTFEN :(
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2009, 09:59:26 ös »
Yudum´cum seni cok iyi anliyorum ama Türkiye´debu konuda nereye basvurulur cok iyi bilmiyorum. Acikcasi bi yere basvurmanin nekadar ise yarayacagini da bilemiyorum. en iyisi eger kadinla konusabilirsen onunla biraz sohbet edebilirsin. Verdigi cevaplardan cocugun nasil bir ortamda büyüdügünü anlayabilirisn ama bu konuda sana kimin yardimci olabilecegini pek bilemiyorum.Burada olsa hersey kesin cizgilerle belirli ama Izmir de kadin ve cocuklari koruma ile ilgili bir dernek var mi netten arastirip onalra telefn edip sorabilirsin.
Bizim okul rektörünün cok SIk kullandigi bir söz vardi en iyi yuva bile en kötü anneden iyi olamaz derdi.Buradan yola cikilarak o anne ogula birlikte yardim etmek en dogrusu olur. Tüm dünyada böyle sartlarda yasayan cok cocuk var ve ben de senin gibi hep birseyler yapmak lazim diye kivranan kisilerdenim. Özellikle anne olduktan sonra daha hassaslasiyor insan biliyorum :(

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
Ynt: NIL YARDIM ET LUTFEN :(
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2009, 07:36:39 öö »
   canım yardımın ıcın cok tessekkur ederım gecen gun sılayla beraber gelmıstım ıse tabı ben sılaya yemek yedırcem dıye sureklı pesınde kosturuyordum kadının ılgısını cektık galıba sureklı olarak bızı ızlemeye basladı  ve 5-10 dak ka sonra ogluna sarılıp opmeye basladı bırasını bır kenera fırlatıp onunla ılgılenmeye basla bır sure sonrada benım measım bıttı eve gıtmek ıcın assagı ındıgımızde dorttane goz bızı takıp edıyordu sonuc o gun bu gundur anne ve oglundan haber yok bırdaha gelmedıler
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR