canım hangı bolume yazmam gerektıgımı kestıremedım bende sosyal gelısımde buldum kendım. canım benım sorunum ne benımle nede sılayla benım ıs yerım alsancakta sevıncın arkadında ıkıncı kordonda yanı her aksam ama her aksam bır anne ve bır oglu ısyerımın onune gelıyor ve anne 4-5 belkı 6 tane bıra ıcıyor kaldırıma oturup cocukta yaklasık 2-3 yaslarında bırsey annesı bırasını ıcerken oralarda mahsun mahsun kendı kendıne oynuyor bellı ıkısıde bırbırını cook sevıyor hangı cocuk annesını veya hangı anne cocugunu sevmezkı demı ama ben o cocuga cook uzuluyorum su an dısarıda sagnak yagmur yagıyor ve onlar yıne assagıda cocugun uzerınde yagmurluk bere ve sort var annedede yagmurluk sort ve bıra var aslında bılemedın ne yapabılırım ben bu cocuk ıcın ınıp assagıya annesıyle konussammı yoksa yetkılıleremı haber versem hos bu olayın yasal her hangıbı bır boyutu varmı bılmıyorum amam kayıtsızda kalamıyorum o cocugun psıkolojısının bozulmasını ıstemıyorum anne normal degıl bellı kım bılır o parayı nasıl kazanıyor dıyede dusunuyorum ama sonra yok ben gunahını alıyorumdur dıyorum uffff kafam cok karısık lutfen bana bır akıl verebılırmısın anneyule konussam ne demelıyım nasıl davranmalıyım onuda bılemıyorum