Gönderen Konu: öğün sayısı ve porsiyon miktarı  (Okunma sayısı 353 defa)

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
öğün sayısı ve porsiyon miktarı
« : Eylül 24, 2009, 09:14:26 öö »
    Nilciğim Merhabalar...
      Elçin pütürsüz yemek yiyemiyordu.Senin sayende bu problemimizi çok zaman önce aşmıştık.Artık biz ne yemek yiyorsak yiyebiliyor.Yedirmek konusunda pek zorlamak istemiyorum ama olmuyor.Onun keyfine bıraksam birkaç kaşık yeyince daha yemek istemiyor.Bir aydır izinliydim.Evde olunca sık sık ve azar azar yediriyordum.Kilo bile almıştı.Dün işe başladım .Elçin'i mecburen bakıcıya bıraktım.Sabahları kahvealtımızı evde yapıyoruz.Daha sonra bakıcıya bırakıyorum.Akşam17.30 da alıyorum.O saate kadar dün doğru dürüst yememiş.Birkaç kaşık çorba içmiş.ve süt içmiş.Akşam eve gidince yedirdim zorda olsa.Nilciğim bilmiyorum sabah kahvealtıda bu aralar 8-9 bisküviye birazcık süt ve bal-reçel gibi şeyler karıştırınca çok hoşuna gidiyor.Lokma lokma yedirince 3-4 lokmayı geçmiyor.Sence bu şekilde kahvealtı yeterli mi.Yemek saatinde sütle idare etmesi normal mi.Kilo verecek diye korkuyorum.Çünkü zaten zayıf ve hassas bir yapısı var.28 aylık bir çocuğun öğün sayısı ve porsiyon miktarı sizce nasıl olmalı...Şimdiden teşekkürler...