Gönderen Konu: oglen uykusu  (Okunma sayısı 1186 defa)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
oglen uykusu
« : Eylül 26, 2009, 08:15:36 ös »
merhaba nil cim, selamlar sevgiler hurmetler:)
kara kayip olarak yardimina ihtiyacim olmasi hasebiyle gunyuzune ciktim:)

canim sana sormak istedigim birşey var;

ibrahim edip 14 aylik oldu. 13. aya kadar emerek uyudu. gunduz rahat uyuyordu ve gece sadece iki kez uyanıyordu. bu sebepten emerek uyumasına izin verdim. gece uyanmalari sIklasinca gece beslenmesini kestim ve kendi kendine uyumasini saglamaya calistim. ilk gece 20 dk kadar agladi ve gece uykusunda sorun kalmadi.(uyumayi ogrendi:) ) yani yaklasik 1 aydir ara ara mizildanmalar disinda gece uykusunu deliksiz uyuyor. amma ve lakin gunduz uykusu epey sorun oldu. hala adapte olamadi.1 ay önce gunduz iki kere toplamda 3-4 saat oglen uykusuna uyurken kendi kendine uyumaya başladigindan beri 1 kere 40 dk en fazla 1 saat uyuyor ve cok huzursuz oluyor. uykusunun ona yetmedigini biliyorum ama uykusuna devam etmesini saglayamiyorum. ve diyebilirim ki bu huzursuzlugu butun gunune yansiyor. ve gece uykusuna gecisi gibi soft bir gecis olmuyor oglen uykusunda. en az 2-3 dk mizildaniyor. uyandiginda da epey hircin ve huzursuz oluyor. velhasili kelam sana soracagim oglen uykusuna eski usul emzirerek uyutsam nelerolur dersin:) eskisi gibi daha uzun süre uyuyp mutlu mutlu uyanabilir mi? ve de velev ki bu şekilde uyutursam, bu oturttugumuz gece uyku duzenini etkiler mi? ya da onerecegin birşey var midir acaba?

simdiden tesekkur ederim canim opyuorum seni ve tatli tontis kuzularini...
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
Ynt: oglen uykusu
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2009, 08:56:58 ös »
nil cim merhaba

biz sorunumuzu hallettik. beyefendi onceleri itiraz etse de uykusunu iki seansa cikararak huzur bulduk. bir de o ara cikmakta olan azi dislerinin huzursuzlugu da varmis. simdi hersey daha iyi.

gorusmek uzere...
ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2009, 07:21:16 ös »
Merhaba Ayse´cim.
Sorununuz zaten haol olmus ama yine de aklinda bulunsun diye yazayim, gündüz uykularinda emzirerek uyutmaya alistirirsan aksamlari da ayni sekilde uyumak isteyecektir.cocukla rbu yatsa gündüz böyle uyuyorum gece kendim dalarimd iye ayirt edemiyorlar. Uykuya dalista herzaman nasil alistilarsa öyle devam ediyorlar.Bu nedenle gündüz birkac defa emzirirsen uyutmak icin geceleri de huzursuzlanmaya baslar.
Bir dahaki düs cikarma zamaninda da sen birza "disini SIk" ki uyku düzeni bolzulmasin:)
Sevgiler

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2009, 08:18:53 ös »
haklısın, o ara o kadar bunalmıştım ki " emzirerek uyutayım gitsin yaaa" diye naralar atıyordum ;D dediğin gibi diş çıkarma dönemlerine hazırlıklı olmam lazım. nitekim daha iki yaşına kadar diş çıkaracak bu tosbağalar:) teşekkürler.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2009, 08:54:34 ös »
Ayseeee imzana bayildim :)

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2009, 07:35:13 ös »
askolsun niiiilll yeni mi farkettin  :P  :D
o kadar uzun zaman olmus ki imzamı yazali yine fikrim degisti:) ibos azicik buyudu bebek ozler oldum yine :)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2009, 09:51:36 ös »
Neler duyuyorum(okuyorum ) benn Ayseee :) HAdi bakalim güzel haberlerini bekleriz artik biz ozaman.Sen tekrar tekrar dogmayi sevdin galiba ;D Itiraf edeyim 3 cocuk sahibi olmak cok güzel ;)
Tuana son günlerde ben bir kardes daha istiyorum, iki kardesimin olmasi cok güzel bir de kiz kardes  istiyorum diyor agzim acik kaliyorum:) Esim de ben de "Iki kardes yeter kizimmm" diye tepki veriyoruz:)Ama 3 cocuk cok güzel tavsiye ederim 8)
Ya peki sen ondna sorna da tekrar dünyaya gelmek  istersen ne olacak :)