herkeze yeniden merhaba .ben ülkü kızım asiye tuna da bu sene 1. sınıfa başladı biz istanbuldayız .Allah bütün çocuklara zihin açıklığı vede annelere sabırlar versin

gerçekten 1. sınıf ne kadar zormuş .Bizde şimdiye kadar bir problem yoktu düzenli ve planlı bir şekilde istekli derslere devam ediyorduk. ediyorduk diyorum çünkü asiye tuna nedeni belli olmayan garip davranışlarda bulunmaya başladı.son iki hafta içinde
ör: eve gelince ödevleri yaparken yazamadığı ve okuyamadığı zaman aşırı tepki göstermeye başladı .kalem silgi defterleri fırlatma ağlama bagırma ödev yapmak istemiyorum gibi .
ilk başta çok şaşırdım çünkü karakterine uymayacak davranışlar yapıyordu bu ilk defa olduğunda okulda bir problem olduğunu düşündüm sakin davranıp bir sorunmu yaşadı arkadaşları yada öğretmeniyle veya başka birşey bunu araştırdım .ortada bişi yok tu
daha sonra bu olay 2. defa 3. defa oldu aynı şekilde ödev yaparken hırçınlaşma bağırma aglama .öğretmeniylede konuştum inanamadı dediğim gibi aslında çok nazik bir kızdır bu olay beni çok üzdü ne yapacağımı şaşırdım .
bu durumda sakin ce yaklaşıp üstüne gitmemeye özen gösteriyorum ders ortamından uzaklaştırıp rahatlamasını saglıyorum konuşup neden böyle davrandığını öğrenmeye çalışıyorum ama bir sonuç alamadım .
bana yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim .