Gönderen Konu: hiç yüzü gülmüyor  (Okunma sayısı 375 defa)

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
hiç yüzü gülmüyor
« : Ekim 20, 2009, 07:02:47 öö »
merhaba nil hanım
kızım tugce bu sene anaokuluna basaldı .okula giderken olsun ,evde ...hiç yüzü gülmüyor.mutsuz..
dün okul bahcesinde ögretmenimizle karsılastık .merhaba tugce dedi.tugcede ses yok..tamam okula zor alıstık ama sınıfa girince hersey bitiyo dedi ögretmenimiz .sana yapıyor sınıfta gayet iyi..yalnız sessiz kalıyor sınıfta dedi.
ama basarılı bir ögrenci olacak dedi.inş.
ögretmenimiz bile ama artık yüzün gülsün tugcecim dedi..
yüzü gülmüyor,mutsuz .bakıyorum genelde tum cocuklar guluyo ,severek gidiyo ama tugce surat asık ,sanki kotu biyere gidiyor..
cok uzuluyorum .acaba ne yapmam gerek ,neden boyle olabilir?
şimdiden cok tesekkur ederim .

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: hiç yüzü gülmüyor
« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2009, 10:03:32 ös »
Kizinizinizin mutsuz olmasina sadece diger cocuklar kadar gülmemesinden yola cikarak karar vermemelisiniz.Bazi cocuklar cekingen olur zamana ihtiyac duyarlar.Sizin yaninizda farkli ise sizden cekiniyor olabilir.Ögretmeniyle konusup diger alanlarda ve zamanlarda istekli olup olmadigini sorabilirsiniz.evde gözlemleyebilirsiniz.
BEnim kizim de genedel ilk abslarda cekingen davranis kolay gülmez orama alisinca gayet rahattir.HEr cocuk farklidir hatte cekingenlik genetik bile olabiliyor :)
Sevgiler

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
Ynt: hiç yüzü gülmüyor
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2009, 02:02:46 ös »
evet çekingen bir cocuk .mesela okulun ilk başlarında aglıyodu .ögretmenine sordugumda sınıfta gayet iyi diyor.
yine konusucam ögretmenimizle .cok tesekkur ederim ilgin için sagol.