Gönderen Konu: slm anne olmak istiyoruuuum...  (Okunma sayısı 995 defa)

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
slm anne olmak istiyoruuuum...
« : Kasım 05, 2009, 08:03:40 öö »
slm sitenize yeni katıldım.ben de bebek sahibi olmak istiyorum.ama kariyer mi bebek mi karar veremedim ???bana yardımcı olur musunuz :(

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
Ynt: slm anne olmak istiyoruuuum...
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2009, 10:30:29 öö »
merhaba canim aramiza hosgeldin :)

ben hediye almanyada yasiyorum 25yasindayim ve iki kizim var Damla & Dilay!

bence anne olmak dünyanin ennnn güzel duygusu!

kendinden biraz bahsetsene taniyalim seni

saygilar

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2009, 01:41:02 ös »
merhaba hediyecim ben 24 yaşındayım ve eskişehirde oturuyorum.ing. öğretmenliğini bitirdim.ama malesef kpss engeline takıldım.kadro alamadım henüz. :( 3 yıllık da evliyim ve bebek istiyorum artık.acaba diyorum kadro alsam da sonra mı düşünsem  ??? malesef bu da türkiye şartlarında zorluyo insanı.bi de 3 yaşına kadar kendim büyütmek istiyorum çocuğumu.napsam karar veremedim ???benm de ençok istediğim şey bi kız bebek sahibi olmak!allah bağışlasın (kızların fotodakiler galiba) çok şekerler...su gibi ömürleri olur inş. allah bana da nasip etsin  amiiiin...
bu arada ismim sebiha ;D çok memnun oldum hediyecim :)

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2009, 04:44:15 ös »
sebiha bende memnun oldum :)

vallahi ne desem bilmiyorum rabbim gönlüne göre versin ama anne olmak dünyanin en güzel duygusu bence...

resimdekiler evet kizlarim rabbim sanada nasip etsin canim

Çevrimdışı elçingülşen

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2009, 07:19:10 öö »
    Merhaba Sebiha.hosgeldin aramiza  ben Gülşen.31.05.2007 doğumlu Elçin adında bir kızım var.Annelik çok güzel bir duygu.
    Ben kariyerden önce bebek derim.Umarım seninde dünyalar tatlısı bebeğin olur o zaman daha iyi anlarsın...

Güzel paylasimlar dilerim.

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2009, 11:49:20 öö »
   merhaba sabıha ben yudum 4 yasında sıla adında bır  kızım var ve bende calsan bır anneyım ama ıyıkı kızım var o olmasa aksam eve gıttıgımde yuzune bakınca butun yorgunlugumun sıtresımın gıttıgıne bende ınanamıyorum bence onca cocuk sonra karıyer hep yaparsın ataman olana kadar bebegını kucagına coktan almıs olursun ve cok sanslısınkı ogretmensın mesaı saatlerın cok ıyı olcak maksımum sabah 7 de cıkcan aksam 5 te gelcen bundan ıyısı can saglıgı ben sabah 8 de ıs bası yapıyorum aksam hıc bellı degıl 8-9-10..bazen gece yarısına dakar bıle surdugu oluyor cumartesılerıde ful calısıyorum ama  sımdı sorsan ıkıncı cocugu sımdıdsen dusunmeye bıle basladım aslında sana anlatmak ıstedıgım okadra sey varkı amama annelık anlatmakla bıtmez muhtesem bır duygu suda bır gercekkı sımdıye kadar kendı sorumlulugunu tasıyarak yasamıstın bundan sonra bebegın ve kendınınkını tasıcaksın karar senın  umarım hakkında hayırlısı olur bırde su taraftan bak daha yasın kucuk bır ıkı sene sonrada olsa (bence 30 lara kalmadan ) pek bırsey degısmıcek ama tabıkı tam ıse atandıgında hamıle kalırsan ıs hayatın ıcın de zor olur ya hemen olsun yada atan bır ıkı sene sonra olsun cunkı calısmaya yenı baslıcaksın emınımkı zorlancaksın en azından alısma devresını atlattıktan sonra olursa senın ıcınde bebek ıcınde daha ıyı olur bence
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2009, 04:39:08 ös »
amiiin hediyecim,tşk ii dileklerin için :)umarım allah bana da sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder :)

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2009, 04:45:07 ös »
mrba gülşencim,hoşbulduk :)gerçektan insan bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyo ya,annelik de sanırım ööle bişy.galiba ben de kariyerden önce bebek dicem.gerçekten çok arzulamaya başladım.rüyalarımdan çıkmaz oldu,umarım yüce rabbim bana da sizinkiler kadar tatlı bi evlat nasip eder.allah sana,kızına ve sevdiklerine huzurlu bir hayat nasip eylesin.tşk :)

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2009, 04:58:44 ös »
mrhba yudumcum :)tavsiyelerin için tşk :)sanırım en iyi sen anlayabilirsin hem kariyer hem bebek sahibi olmanın nasl bişy olduğnu.gerçekten çalışma saatlerin çokmuş.galiba özel sektördesin.ama buna rağmen başarmışsın,gerçekten tebrik ediyorum seni.sana göre şanslı olmama rağmen,gözüm korkmuyo diil.ben de bebeği tercih edicem galiba :)kariyer sonra da olur nasılsa!yaş geçtikçe de olumsuzluklar artmaya başlıyo zaten.umarım allah bana bi bebek nasip eder.ne güzel hepinizin de çok şeker kızları var :)inş. benim de kızım olur ::)bu arada sıla da çok sevdiğim bir isimdir.kızım olursa inş. senin fıstık kızınla adaş olurlar belki de :)tekrar tşk :)kızınla ve sevdiklerinle hep mutlu ol inş.amiiin!

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2009, 05:22:28 ös »
sebiha seni daha cok heveslendirmek icin sana kizlarimdan birer resim ::) (ne kötüyüm demi ;D)

Büyük Kizim DAMLAm (suan 4yasinda)

Kücük Kizim DILAYim

bu arada canim seni günlük sohbet sayfamizada bekleriz
http://cocuksevgisi.net/forum/index.php/topic,1701.8595.html

Çevrimdışı meeelek

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2009, 08:42:39 öö »
ayy Allahım yerim ben onlarıııı...!(gerçekten çok kötüsün :) :) :))ok bundan sonra orda görüşelim inş.

Çevrimdışı AZRA

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Kasım 10, 2009, 10:57:57 öö »
SÜPER KARAR HAZIR İŞ YAŞANTISINA BAŞLAMADAN EN GÜZE Lİ ANNE OLMAK VE DOYASIYA BEBEĞİNİZLE VAKİT GEÇİRMEK  BEN 6 YIL SONRA BU ARZUMA KAVUŞTUM  1 YIL KENDİM BAKTIM SONRA İŞ. 3 YAŞINA KADAR DOYASIYA BAK DERİM ENKISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİ ALMANIZ DİLEĞİYLE

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2009, 12:43:24 ös »
ayy hedıye bu fıstık ne kadar buyumus boyle masssallah tombul tombul olmus lutfen benım ıcın bıraz kokla onu
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR