Yazacaklarım komik mi bilmiyorum ama uzmanından görüş almak istedim ve komik olsada yazıyorum. Ocak 2006 doğumlu kızım var. Kızım dil ve zeka gelişimi konusunda biraz ileri olduğunu düşünüyorum. (Bir uzmana gitmedim ama çevrem ve bizim gözlemlerimiz.) Neyse asıl konuya gireyim;
Kızımın çok sevdiği bir dizi var. Bu bir gençlik dizisi , dizide birçok genç kız ve erkek karakterler var. Birlikte diziyi izlerken dizide öne çıkan erkek karakterin ne kadar güzel olduğunu ve onu çok beğendiğini söyledi. Ben evet güzel dedim çok üstünde durmadım. Başka bir hafta babası ben kızım üçümüz izliyoruz yine aynı karakterin ne kadar güzel olduğunu ısrarla söylüyor. Bende diğerlerinin ismini söyleyerek hepsi çok güzel ve hepsini beğeniyorum dediğimde tamam ama deniz daha güzel dedi. Bizde yine çok üstünde durmadık. Üzerine konuşulunca dahada büyümesin diye. Başka bir zaman o diziyle ilgili arkadaşımla konuşurken anne deniz çok güzel değilmi diye sözümü kesmeye çalışıyor. Ben üzerinde durmadıkça hala kızım o karaktein niye peşinde anlamadım.
Daha 3.5 -4 yaşındaki bir çocuğun bir dizide jön karakterin üzerinde durması normal mi? Yoksa çok mu abartıyorum , komik mi? Görüşlerinizi merakla bekliyorum.