Gönderen Konu: ÇOK ACİL  (Okunma sayısı 710 defa)

Çevrimdışı veda

• Yeni Üye
  • *
ÇOK ACİL
« : Ocak 15, 2010, 02:43:06 ös »
Nil hanım formlsrı çok hızlı okumaya çalıştım. Ama tam olarak kendim için bir cevap bulamadım. 2 yaşında bi kızım var. Uyutmak tam bir kabus oldu. Yatağa yatıyoruz. Başlıyor tepinmeye, üstüme çıkıyor, sürekli dönüyor. En az 20 kere su istiyor. Kalk diyor, yat diyor. 1,5 saat falan sabrediyorum sonunda bir tane eline veya poposuna patlatıyorum. Sonra oturup ağlıyor bende vurdum diye, sinirlenrime hakim olamadım diye oturup ağlıyorum.  Tabi ki hızlı vurmuyorum ama deliriyorum mahvediyor beni bir    saniye hareketsiz durmuyor. istekleri bitmiyor. hslbuki uyku saatleri arasında en az 6 saat oluyor. Beşiğine koysam ağlaya uyusa daha mı iyi en azındaan benim stresimi almaz. Ne olur bir cevaaap ver. Hayatımız kabusa döndü.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: ÇOK ACİL
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2010, 11:09:11 ös »
Merhaba
cok acil demissiniz ama ben ancak yanitlayabiliyorum. Bu süre icerisinde bir degisiklik oldu mu uyku sorununuzda?
Herseyden önce kiziniza vurmayi birakmalisiniz. Poposuna vurdugunuzda hizli vurmasanizda kiziniza siddet uygulamis oluyorsunuz.
2 yasinda uykuproblemleri olmasi dogal.Gece kabuslari da cogaliyor.Benim ogullarimd a bugüne kadar gece hic uyanmadiklari halde son haftalarda gecesürekli uyanip agliyorlar.Birakayip aglasin mi demeden önce kizinizin kendine kendine uykuya dalmasini ögrenmesi gerekiyor.Anladigim kadariyla cok yorulmussunuz.Birkac gün esinizden ya da bir yakininizdan yardim siteyip önce siz uykunuzu alin. Sonrasind aeger bu süre icidne bir degisilik olmadiysa bana tekrary azabilirsiniz.Ki size önerecegim yien ritualler olacaktir.
Sevgilerimle