Hacercım benimde yaklasık 1,5 sene once kızımdayana sıkayetlerım vardı ve hemsıremız de busıteyı onerdı cıttı anlamda faydalı bılgıler edındım ve ıyı dostlar edındım NİL TUNCALİ sıtemızın pedagokudur ,
PEDAGOJİK DANIŞMANLIK bolumunde bebışlerımızle ılgılı herseyı sorarız hatta kendımızle ılgılı sorularımız bile olur
PAYLAŞALIM bolumunde kendımıze ve cocugumuza daır olayları paylasırız mesela gunluklerımız vardır bu bolumde veya aynı yastakı cocuklarla ılgılı bılgıler toplanır
ÇOCUK SEVGİSİ KARDEŞLİĞİ KLÜBÜ bolumunde mektup arkadaslıkları kurulur
BABALARA ÖZEL bolumunde babalarımızın en basta admınımız serdar beyın bolumudur
SOSYAL adlı bolumde kı bu benım en sevdıgım bolumlerdendır kaynasırız bılmıyorum baska nasıl acıklıcamızı mesela kestane kebap dıye bır bolumvar elımızden geldıgınce hergun orda toplasmaya calısırız su sıralar herkezın farklı telasları var o yuzden sakın ama yakında dolar tasar gene

KÜLTÜR bolumunde cocuklarımız ıcın ve bızım ıcın kıtaplar etkınlıkler vb hakkında gorusulur
BİZE ÖZEL bu bolum ozellıkle dıyet bolumu nedense hep benım yuzumden sabote etılır ne yapayım yemegı cok sevıyorum
COCUK SEVGISI.COM ARKADAŞLIKLARI burdada aynı ulke veya sehırdekı kısıler bır araya gelırler
Takvimimiz de ıse o gun neler olmus veya ne varsa mesela bayram dogum gunu vb konuların bulun dugu bır bolumdur
Gelelım nasıl konuscagına ıcınden nasıl gelıyorsa ama mustehcen olmaması kaydıyla ıstedıgın gıbı konusa bılırsın bu arada benımde ılk form deneyımım burası sayılır