Gönderen Konu: merhabalarrr  (Okunma sayısı 564 defa)

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
merhabalarrr
« : Ekim 18, 2010, 10:22:58 öö »
ben yeni bir üyeyim ve dün gece altı yaşındaki kızımın anne bağımlılığı yaşayıp yaşamadığını anlayabilmek için nette ipucu ararken bu siteye rastladım. neyin normal neyin anormal olduğunu bazen tayin edemiyorum. umarım sorularımın cevabını alabileceğim ve elimden geldiğince diğer anne babalara tecrübe ettiklerimi sunabileceğim bir ortamla tanışırım. cocuklarını seven tüm anne babalara selamlarr

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
Ynt: merhabalarrr
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2010, 10:27:48 öö »
 Merhaba Hacercim aramıza hos geldın kesınlıkle tum sorularına cevap bulabılecegın bırsetede oldugunu belırtmek ısterım bu arad benım adım Yudum 27 yasındayım IZMIR KARSIYAKA da yasıyorum 5 yasında Sıla adında bır kızım var sende kendınden bıraz bahsedermısın?
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2010, 09:59:36 ös »
merhaba Yudum :) ben İstanbulda oturuyorum 29 yaşımdayım, çok çok hassas bir kızın annesiyim bu günlerde zorlanıyorum bu konuda. yengeç burcu olduğundan mıdır nedir?? evdeyim genelde melisa ise okulda. sıkıntımız da bu biraz.. neyse işte. sen ne zamandır üyesin bu siteye? ben ilk defa bir forum üyesi oldum herşey kızım için :))) daha doğru dürüst nasıl kullanacağımı da bilmiyorum anlatırmısın biraz uzmanlara nasıl soru sorabiliyoruz:) dedimya cahilim forum konularında

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2010, 08:02:35 öö »
  Hacercım benimde yaklasık 1,5 sene once kızımdayana sıkayetlerım vardı ve hemsıremız de busıteyı onerdı cıttı anlamda faydalı bılgıler edındım ve ıyı dostlar edındım NİL TUNCALİ sıtemızın pedagokudur ,
  PEDAGOJİK DANIŞMANLIK  bolumunde bebışlerımızle ılgılı herseyı sorarız hatta kendımızle ılgılı sorularımız bile olur
  PAYLAŞALIM bolumunde kendımıze ve cocugumuza daır olayları paylasırız mesela gunluklerımız vardır bu bolumde veya aynı yastakı cocuklarla ılgılı bılgıler toplanır
  ÇOCUK SEVGİSİ KARDEŞLİĞİ KLÜBÜ bolumunde mektup arkadaslıkları kurulur
  BABALARA ÖZEL  bolumunde babalarımızın en basta admınımız serdar beyın bolumudur
  SOSYAL  adlı bolumde kı bu benım en sevdıgım bolumlerdendır kaynasırız bılmıyorum baska nasıl acıklıcamızı mesela kestane kebap dıye bır bolumvar elımızden  geldıgınce hergun orda toplasmaya calısırız su sıralar herkezın farklı telasları var o yuzden sakın ama yakında dolar tasar gene  ;D
 KÜLTÜR bolumunde cocuklarımız ıcın ve bızım ıcın kıtaplar etkınlıkler vb hakkında gorusulur
 BİZE ÖZEL bu bolum ozellıkle dıyet bolumu nedense hep benım yuzumden sabote etılır ne yapayım yemegı cok sevıyorum
 COCUK SEVGISI.COM ARKADAŞLIKLARI  burdada aynı ulke veya sehırdekı kısıler bır araya gelırler
  Takvimimiz  de ıse o gun neler olmus veya ne varsa mesela bayram dogum gunu vb konuların bulun dugu bır bolumdur

Gelelım nasıl konuscagına ıcınden nasıl gelıyorsa ama mustehcen olmaması kaydıyla ıstedıgın gıbı konusa bılırsın bu arada benımde ılk form deneyımım burası sayılır

« Son Düzenleme: Ekim 19, 2010, 08:10:00 öö Gönderen: yurdanur yudum »
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2010, 08:21:16 ös »
hmmm anladımm :)) bu forum işi hakkaten ciddi bi işmiş :)) şaşırdım açıkcası... peki Yudum bundan böyle daha sık takip edicem siteyi ve forumu :):) bu arada ilk bana merhaba diyen sensin bu konuda da sanırım yardıma ihtiyacımoldukça sana soracağım :) eee selam verip borçlu çıkmak diye buna denir :):)) o hlade ben hemen danışmanlık bölümüne geçiyorum teşekkürler açıklamaların için iyi geceler..

Çevrimdışı manolya

• Deneyimli Üye
    • bebek yüzme
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2010, 07:34:35 öö »
Merhaba Hacer

cocuksevgisi ailesine hoşgeldin.

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2010, 07:38:19 ös »
hoşbulduk manolya teşekkür ederim :)

Çevrimdışı bobo

• Genç Üye
  • **
  • 07.09.2006
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2010, 08:56:00 öö »
Hoşgeldin Hacer...
benzer sıkıntıları bizlerrde zaman zaman yaşıyoruz..anneler annelere soruyor bölümündende diğer annelerin fikirlerinin çeşitli konularda alabilirsin...diğer kısımları Yudum ayrıntılarıyla açıklamış zaten...kolaylıklar diliyorum...
burcu

Çevrimdışı hacergüccan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2010, 07:05:20 ös »
teşekkürler burcu. yeni yeni anlamaya başladım bu işi :) fakat Nil Hanım her zaman vakit bulamıyor sanırım soruları cevaplamaya. şimdi ondan bir cvp bekliyorum bakalım :) senin de bir kızın var sanırım, çok sevimli mmaşallah. iyi akşamlar