Gönderen Konu: PUZZLE VE SILA  (Okunma sayısı 1368 defa)

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
PUZZLE VE SILA
« : Ocak 30, 2010, 04:43:50 ös »
NİLCİM SILA SU SIRA PUZZLE CILGINLIGINA MI KAPILDI YOKSA BASKA BIRSEYMI BILMIYORUM AMA HER AKSAM EVE GIDERKEN YENI PUZZLE ALIYORUZ VE ENGEC 20 DAKIKA ICINDE COZUP GETIRIYOR  ARTIK ALDIGIMIZ YERDE YENI MODELLER KALMADIGI ICIN BENDE UC TANE PUZZLE BIRBIRINE KARSITIRIYORUM VE COZMESINI ISTIYORUM VE CAR CABUK COZUP GETIRIYOR ACABA COKMU YUKLENIYORUM YOKSA ZEKASINI GELISTIRMEK ICIN BASKA BIRSEYLERMI YAPMALIYIM BILEMEDIM BU ARADA HIRS YAPMIS 40 A KADAR SAYMAYI OGRENMIS GECEN HAFTADA BIR FIKIR VERIRSEN COK SEVINIRIM
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: PUZZLE VE SILA
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2010, 11:01:54 ös »
Yudum´cum bizde de  dönem dönem Puzzle hayranligi artiyor zaman zaman azaliyor. endiselecek birsey yok.Severek yapiyorsa yapsin tabi ama sürekliy eni puzzle almaya gerek yok.Ayni puzzle defalarca yapilir cocuklar tarafindan. Tuana da artik 6 yas icin olan puzzle lari aliyor uzun süredir ama bu puzzle dan puzzel da degisiyor sadece sayisiy a da yas önerisi önemlid egil olusturaln resim resmin karisikligi parcalarin büyüklügü  de rol oynuyor.Bazilarid aha kolay bazilair daha zor gelebilir.O istedigi sürece yapsin tabiki.
Puzzle parcalarini karistirmak da güzel ve yapabiliyorsa bu cok iyi ama endiselenecek ve acaba daha fazlasini mi vermeliyim baska neler yapmaliyim diye düsünmene gerke yok.Yasina uygun oyuncaklar kitaplar aldikca zaten o size yol gösterecektir.
Sevgilerimle

Çevrimdışı yurdanur yudum

• Genç Üye
  • **
  • TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN PLANLARINDAN BAHSET
Ynt: PUZZLE VE SILA
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2010, 02:24:58 ös »
canım galıba haklısın sımdılerde sıla mektup yazma ya basladı bır kayıt buluyor ve bırsey ler karalıyor bıze dıyor sana mektup yazdım oku dıyor ee tabıkı okumak ne mumkun sen oku dsedıgımızde bır sıralamaya baslıyor sok oluyorum bıze dırek soyleyemedıklerını mektup yolu ıle aktarmaya basladı galıba bu arad mektuplarda benım calısmamdan sıkayetcı oldugunu cıkardım acıkcası bende calsımaktan sıkıldım neyapcam kafam cok karısık? :-\
İNSANOĞLU SÖYLEDİKLERİNİN ESİRİ SOYLEMEDİKLERİNİN EFENDİSİDİR