Bir sürü şey yazdım uçup gitti.. Yazarken zaten çok üzülüyorum şimdi tekrar aynı şeyleri yazmaya takatim yok:)
Öncelikle çok teşekkür ederim, uzun uzun yazmışsın yine...Hiç es geçmiyorsun, Allah tüm hayırlı dualarını kabul eder inşallah Nil.Yürekten diliyorum bunu.
Biz ilaç kullanmaya başladık. Risperdal 0,25 bir doz....çocuklar çok hırçınlaştı, birbirlerine zarar veriyor, sakinleşemiyolar.... Oyun oynama süremiz biraz uzamıştı şimdi o da ortadan kalktı, daha sakindik, daha uyumluyduk ilaç kullanırken....2 ay kullanıp yeni bırakmıştık bu ilacı.... çok karmakarışığım, keşke burda olsann.... çünkü sana güveniyorum, doktorlarımıza güvenemiyorum...yaşayıp, deneyip göreceğim. Özel eğitim döneminde eğitimcileriyle görüşüp, zaman zaman ilaç kullanmadan ne kadar yol alabileceğiz deneyip karar vereceğim.
Bi sorum daha olacak Nil...
Demişsin ya bazen ilaç tedavisi mecbur olur. Hangi durumlardır bunlar.. Yani çocuklarda ki şu şu durumlar ilaç gerektiriyor diyebilirsin bana belki.....Ben de yine rahatlarım, ilaç kullansak bile en azından buna ihtiyaçları olduğunu bilerek, daha bilinçli kullanmış olurum...
Bir de bu ilaçların bağımlılık etkisi var mı.. sanırım en önemli soru işareti bu benim için....
4 yıldır çok yıpranmış ve artık sabrı tükenmiş bir durumdayım....allah selamete çıkarır umarım..
Emeğine sağlık Nil.....