Merhabalar, sitenize yeni üye oldum umarım güzel paylaşımlarımız olur

Benim 4 yaşında ikiz kızlarım var.Sanırım artık büyüdüler psikolojisiyle bazı şeylerin rayına oturmasını bekliyorum ama sanki her şey daha da kötüleşiyor.En büyük problemimiz bitmek bilmeyen kavgalarımız.ikiside birbirine üstünlük sağlama telaşında ve kavgaları esnasında birbirlerini çok hırpalıyorlar.Hakemlik yapmaya çalıştığım zamanlarda değişen hiç bir şey olmuyor beni dinlemiyorlar bile kendi hallerine bıraktığımda ise kıyametler kopuyor ne yazık ki

Bir de işin kötü tarafı artık kızdıklarında bizede vurmaya başladılar.
Bir de hayırdan asla anlamıyorlar kendi dediklerini yaptırana kadar vazgeçmiyorlar.Biliyorum her dediklerini yapmamam gerek ama olayı o kadar abartıyorlar ki dediklerini ister istemez yapmak zorunda kalıyorum başka türlü sakinleşmiyorlar.Sabırın ne olduğunuda bilmiyorlar her istedikleri her şey anında olsun istiyorlar yoksa yine mızmızlıklar, huysuzluklar baş gösteriyor.
Bir tanesi bana çok düşkün ama olayı biraz abartıyor sanki gece uyandığında babasını bile görmek sakinleştirmiyor onu beni görene kadar ağlıyor.sabahları eğer uykusunu açamadıysa benim yanında olmamam ağlayıp durması ve kolay kolay sakinleşmemesine sebep oluyor.
Geceleri bir süre benimle yatıyorlardı son 2,5-3 aydır kendi yataklarınıa alıştırmaya başlamıştık ki yine benim yanımda yatmak istimeye başladılar (yöntemler yine aynı )
Evde sıkılıyorlar diye dışarıya çıkarıyorum ama dışarıda da anneyi bunaltmaya devam....
Biliyorum çok karamsar tablo çizdim ama içinde olduğum durum aynen böyle ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...