Gönderen Konu: ne yapacağımı bilemez haldeyim  (Okunma sayısı 609 defa)

Çevrimdışı neriman

• Yeni Üye
  • *
  • belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim
ne yapacağımı bilemez haldeyim
« : Kasım 09, 2010, 06:19:46 ös »
sevgili Nil hanım baran büyüdükçe daha düzgün cümleler kurdu bir çeşit büyümüş de küçülmüş misali konuştuğunda herkesi hayran bırakacak türden oldu.gittikçe ilgi duyduğu alanlarda elektriksel malzemeler ışıklar ampuller olarak değişti.oyuncaklarımız bir köşede sessizce beklerken baran ampullerle uyudu bir süre.iki elinden ampulü bıraktıramadım.ben kendim şımarıklığı çok sevmediğim için oğlumu da şımarık yetiştirdiğimi düşünmüyorum.ona fikirlerini soran onun her sorduğu soruyu hiç bıkmadan cevaplayan ve hiçbir sorusunu cevapsız bırakmayan bir anne olmama rağmen şu sıralar fazlasıyla seni sevmiyorum cümlesini kurmaya başladık.bu arada kreşe başladık ve 2 ay oldu.daha bir hırçın olmaya başladı kesinlikle hiçbir söylediğimi yapmıyor ve herşeye hayır diye başlıyoruz ne yapacağımı şaşırdım.gece yatağımıza geliyor babasının gözüne parmağını sokuyor beni arkadaşlarını babasını tırmalıyorbana daha çok olmak üzere çok vuruyor.okulda da öğretmeni şikayetçi 2 arkadaşının saçını kesmiş ödevini çöpe atmış arkadaşlarını tırmalayıp vuruyormuş ve sınıftaki hiçbir aktiviteye katılmıyormuş.bunun yerine kapı vurulduğunda kendine görev edinmiş gibi gidip kapıyı açıyor ve buyur ediyormuş .bir kapı takıntımız var zaten okulun ağır demir kapısını her akşam biz kapatıyoruz sınıfta da kapıları kapatıyor ve anahtarı kaybedebiliyormuş.öğretmeninden güzel şeyler duyacakken bunları duymak hiç hoşuma gitmedi.birşeye takıldık mı takılıyoruz isteğimiz olmayınca ağlamaya başlıyoruz açıkçası bu yüzden dayak yediği de oluyor.ve ben dünya yıkılıyor altında kalıyorum.ne yapacağım bilemiyorum bana beni sevdiğini söylüyor saniyesinde seni sevmiyorum babamı seviyorum diyor yine saniyesinde değişiyor sonra huysuzca ne yapacağını bilemeden ağlıyor çıldırmak üzereyim.arabalarla oynamadığı halde hafta sonu araba almak istedi ben izin vermeyince de seyyar satıcıya sarıldı ağlamaya başladı seni sevmiyorum diye bağırdı zor götürdüm eve.ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz kaldım.ne olur bana bir akıl verin bu durumdan o kadar rahatsızım ki eşimle normalde hiç kavga etmememize rağmen baranın bu davranışları yüzünden beni suçluyor ve kavga ediyoruz.terbiye demedin çocuğu deyip duruyor psikolojim sıfır noktasına dayandı şu an zaten ilaç kullanıyorum ama böyle giderse kafayı yiyebilirim herhalde
asla asla deme