Arkadaslar üye sayisi artmaya basladi, 3 yasindaki cocuklar da cogalmaya basladi sanirsam.
Haydiyin bizde cocuklarimiz hakkinda paylasimlarda bulunalim... Boy, kilo, yemek yeme,
uyku, nelerden hoslaniyor? Bunlarla basliyalim ne dersiniz? Biz basliyalim....
Acelya 28.07.2003 dogumlu, boy 96, kilo 15... En cok sevdigi yemekler, domates corbasi,
sebze corbasi, makarna, pilav, köfte... Bu son üc yemek cocuklarin ortak sevdigi yemekler galiba..
Hemen hemen herseyi yiyor ama, sevdigi yemekler oldumu daha istahli yiyor... Meyva yi ve yogurdu acayip seviyor...
Kiyafetlerini genellikle kendi secmek istiyor, ona kalsa hergün etek giyecek, ama orta yolu bulabiliyoruz
cogu kez. Kendisi soyunup giyiniyor. Sadece fermuarlari ben cekiyorum, ayakkabilari ben bagliyorum...
Kitap okumayi cok seviyoruz, boya yapmayida, beraber el isi yapmaktan da ikimiz cok hoslaniyoruz.
Aksam genellikle 20:00 te yatiyor. Kendi yataginda, kendi odasinda. Kitap okuduktan sonra. Ama maalesef beni yaninda istiyor uyuyana kadar. 5 dakika icinde uyuyor ben sacini oksuyorum... Geceleri nerdeyse hic uyanmaz... Sabah 8-9 arasi kalkiyor... Öglenleri de 1-2 saat uyuyor...
Bezimizi 3 ay önce kendi istegi üzerine cikardik, ve bir daha takmadik... Yalniz uyurken hala emzik emiyor...