öncelikle hayırlısı olsun

sonralıkla, o internette yazan 4-5 aya bakma sen, bu bebişlerin zamanı hiç belli değil. istedikleri zaman çıkıp geliyorlar. bazen ilk denemede bazen de aylarca süren çalışmalar sonucunda. hiçbir problem olmasa bile bebişlerin keyfini bekliyoruz bazen aylarca

yani diyeceğim ki, sen kafana takma, relax ol, çalışmaları da bebek için değil keyif için yap, stres olma... işte o zaman bebişin gelişi hızlanır. çünkü stres de çok büyük etken bebek olmamasında. sırf bu stres dolu bekleyişler yüzünden bile olmayabilir. 1 senedir internette forumlarda arkadaşların hamilelik hikayelerini okuyorum ve çoğunun da söylediği şey; "bu ay olmaz diyordum, hiç beklemiyordum, çalışmamıştık bile doğru düzgün, ama bebişim yola çıktı." yani rahat ol, kasma kendini bebiş var mı acaba diye... inşallah bu ay tutturursunuz da hiç beklemeye gerek kalmaz

bir de şunu diyeceğim, sırf yumurtlama günlerinde çalışma yapma. gün aşırı çalışmalara devam et, bazen geç de yumurtlayabiliyoruz biz kadınlar

kaçırmak istemeyiz o günleri di mi

son olarak, doktora gittin mi hiç kontrol için? bence bir görünsen iyi olur, herhangi bir problem varsa (inş. yoktur) erkenden önlemini almanız önemli. yoksa boşuna aylarınız geçmesin. soruların varsa kıdemli bir anne aday adayı olarak bana sorabilirsin... güzel haberlerini bekliyorum