Gönderen Konu: Buyurun :)  (Okunma sayısı 14484 defa)

Çevrimdışı bujene

• Genç Üye
  • **
Ynt: Buyurun :)
« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2006, 10:48:13 öö »
ben de teraziyim :) ama senin anlattığının tam tersiymişim. uslu bir bebekmişim, hatta hatırlarım küçükken çocuklar sokağa oyuna çağırırlardı ben gitmez evde bebeklerime elbise dikerdim  ;D ;D ama inat yanım da vardı tabi her çocuk gibi  ;)

ada mercan, hayırlısı olsun bu arada. inşallah istediğiniz zamanda allah ada'ya kardeş nasip eder :)

aysun sen de hoşgeldin foruma. forumun tek anne aday adayıydım, artık iki kişi olduk. inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun, çok bekletmez seni umarım.  ;)

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #16 : Haziran 23, 2006, 05:44:52 ös »
hoşbulduk bujene.inşallah en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavuşuruz. ve onlarla ilgili sohbetlere de katılırız. biz korunmayı bırakalı iki ay oldu acaba ne kadar zamanda oluyor.internette 4-5 ayda olması gerkiyor diyor ama ben 2 aydır endişeli endişeli bekliyorum acaba regl olurmuyum ya da acaba bende bir sorun varmıdır diye... temmuz 1de regl olmam gerekiyor bakalım ne olacak?

Çevrimdışı bujene

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Haziran 24, 2006, 11:07:16 öö »
öncelikle hayırlısı olsun :)

sonralıkla, o internette yazan 4-5 aya bakma sen, bu bebişlerin zamanı hiç belli değil. istedikleri zaman çıkıp geliyorlar. bazen ilk denemede bazen de aylarca süren çalışmalar sonucunda. hiçbir problem olmasa bile bebişlerin keyfini bekliyoruz bazen aylarca  ;) yani diyeceğim ki, sen kafana takma, relax ol, çalışmaları da bebek için değil keyif için yap, stres olma... işte o zaman bebişin gelişi hızlanır. çünkü stres de çok büyük etken bebek olmamasında. sırf bu stres dolu bekleyişler yüzünden bile olmayabilir. 1 senedir internette forumlarda arkadaşların hamilelik hikayelerini okuyorum ve çoğunun da söylediği şey; "bu ay olmaz diyordum, hiç beklemiyordum, çalışmamıştık bile doğru düzgün, ama bebişim yola çıktı." yani rahat ol, kasma kendini bebiş var mı acaba diye... inşallah bu ay tutturursunuz da hiç beklemeye gerek kalmaz  ;)

bir de şunu diyeceğim, sırf yumurtlama günlerinde çalışma yapma. gün aşırı çalışmalara devam et, bazen geç de yumurtlayabiliyoruz biz kadınlar :) kaçırmak istemeyiz o günleri di mi  ;)

son olarak, doktora gittin mi hiç kontrol için? bence bir görünsen iyi olur, herhangi bir problem varsa (inş. yoktur) erkenden önlemini almanız önemli. yoksa boşuna aylarınız geçmesin. soruların varsa kıdemli bir anne aday adayı olarak bana sorabilirsin... güzel haberlerini bekliyorum  :)

Çevrimdışı suleyuksel

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Haziran 24, 2006, 02:14:22 ös »
ben de siteyi yeni keşfedenlerdenim .4 yıllık evliyim henüz bebeğimiz yok ama çok istiyoruz RAbbim hayırlısı ile bize ve bizim durumumuzda olan herkese en kısa zamanda verir inşallah.........
RABBİM BANA YAŞATTIĞIN BU MUTLULUĞU İSTEYEN HERKESE YAŞAT...

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2006, 05:57:37 ös »
ÖNCELİKLE ÇOK SAĞOL BUJENE. EWET DOKTORA GİTMEDİM AMA DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GİDİCEM.DEDİĞİN GİBİ ZATEN YUMURTLAMA GÜNLERİNDE OLSUN DİYE BEKLERKEN PEK KISMET OLMUYO ASLINDA O GÜNLERE. SENİNDE DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİN HAYIRLISI..... BİRDE DEDİĞİN GİBİ BEN KENDİMİ BİRAZ FAZLA KASIYORUM.ZATEN İLK ZAMANLAR BİR VAJİNİSMUS DERDİYLE UĞRAŞTIM ÇOK ŞÜKÜR Kİ KENDİ KENDİME VE EŞİMİNDE DESTEĞİ İLE ONU YENDİK.ONDAN SONRA DÜZENLİ BİR CİNSELLİK YAŞADIM. VE 2AY OLMASINA RAĞMEN EŞİM ÇOK ACELECİ VE BENİDE ETKİLİYOR TABİ ONUN BU TAVRI.YOK BACAKLARINI YUKARI KALDIR YOK HEMEN KALKMA FİLAN BEN İYİCE KASILIYORUM TABİ O ZAMAN. SENCE BU TARZ ŞEYLER ETKİLİ OLABİLİR Mİ?

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #20 : Haziran 24, 2006, 05:59:43 ös »
BU ARADA SULE SENDE HOŞGELDİNNN
BENDE ÇOK YENİYİM AMA BURASI ÇOK SICAK BİR ORTAMMM. İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞURSUN VE BURDA BİZİMLE PAYLAŞIRSINN

Çevrimdışı suleyuksel

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Haziran 27, 2006, 01:32:23 ös »
aysunnnnnnn sağol canım umarım dediğin gibi en kısa sürede bebeğime kavuşurum .isteyen herkes de tabii.bu ay aşılamam var bakalım sonuç ne olcak......
RABBİM BANA YAŞATTIĞIN BU MUTLULUĞU İSTEYEN HERKESE YAŞAT...

Çevrimdışı ada mercan

• Genç Üye
  • **
  • güzellerim ballı kızım ve mis kokulum
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2006, 01:36:14 ös »
inşallah aşılaman tutarda sende bizler gibi bu mukaddes duyguyu tadarsın şulecim sana ve diğer arkadaşlarıma iyi şanslar
sevgiler

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #23 : Haziran 27, 2006, 02:26:26 ös »
ewet şulecim ada mercana katılıyorum inşallah aşılaman tutar.

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #24 : Temmuz 02, 2006, 07:19:09 ös »
arkadaşlar nerdesiniz yaaa?nie hiç kimse yok artık
ya da nie kimse hiç bir şeyini paylaşmıyorrr....
neyse bende bugünlerde bir heyecan var.adetim 2gün gecikti bakalım ne olacak?kendimi çok fazla kaptırmak istemiyorum ama inşallah hamileyimdirrrr...arkadaşlar dua edinn.sanırım 5günden sonra test yapılıyomuş çarşamba gününe kadar olmazsa yapıcam bakalımmm.......

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #25 : Temmuz 02, 2006, 07:25:09 ös »
Aysun cugum sen genede kendini fazla kaptirma, simdi olmazsa az daha sabredip mutlaka bir gün olur. Ama insallah test´in sonucu olumlu olur ve o mutlu haberi bize buradan duyurursun. Bak bizi de habersiz birakma ha.
Yaa, cogu kisi simdi tatilde tatil de olmiyanlar haliyle güzel havalarin keyfini cikariyor... Ama bak simdi burdayiz... Canim senin icin dua edecegim. Insallah o cok istedigin bebisine de kavusursun. ilk basta hayirlisi neyse o olsun. Seni öpüyorum...
sevgiler...
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı bujene

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2006, 08:54:11 ös »
Aysun epeydir cevap yazamadım buraya, misafirim vardı bi okuyup çıkıyodum anca. bi de herkesler tatile çıktı sanırım :) havalar da güzelleşince...

adetin gecikti mi? bence hiç durma bir test yaptır. genelde bekleyin diyolar ama beklemeden de olsa o çizgiyi silik olarak da görebiliyorsun. kan testinde de adetin gecikmeden yapsan bile kesin çıkıyor. inşallah vardır birşeyler yaa, rabbim hayırlısıyla kavuşturur bebişine :) güzel haberlerini bekliyoruz...

şule, aşılaman ne zamandı? hayırlısıyla kavuşursun bebişine inşallah sen de. dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz...

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #27 : Temmuz 05, 2006, 11:11:07 öö »
arkadaşlar bugün test yaptım iki çizgi çıktı ama bujene dediğin gibi cnm çizginin biri biraz daha silik çıktı. yani ben şimdi hamile miyim inanamıyorummmmm

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #28 : Temmuz 05, 2006, 11:15:20 öö »
Eweeeeeeeet  :D Yani bende de öyle olmuştu,ay çok güzel yaaa,ama tabi kan testi yaptırarak bunu doğrulamakta fayda var.Olmasa da üzülmek yok tamam mı?Ayyyy forumumuzun en küçük bebişi olacak,tebrik ederim.

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #29 : Temmuz 05, 2006, 12:05:39 ös »
AYYY NE GÜZEL. BENCE DE HAMİLESİN :D.

HAYIRLISI OLSUN :)