Gönderen Konu: Sis Göbislerimiz  (Okunma sayısı 43523 defa)

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
Ynt: Sis Göbislerimiz
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2006, 08:30:17 öö »
Arda Ege hoşgeldiiin.Hemen fotoları bekliyoruz.

Çevrimdışı eylüldeizmir

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #16 : Haziran 17, 2006, 03:06:23 ös »
Coook cok tesekkür ediyorum hepinize.. Minik kapi gicirtili adamimdan pek izin yok bilgisayar basina gecmeye  ??? :o Birazdan da ebemiz gelecek oglusuma bakmaya.. Iyiyiz sükür, benim sezeryan dikislerim disinda yani..  :'( Benimki gicirdiyor yine.. Geldi oglum sari kiz bekleeeee  ;D :o ::) ;D
Elif & Arda Ege

Ben Izmirim....

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #17 : Haziran 17, 2006, 03:33:04 ös »
KApigicirtili adaminin, forumun ilk yeni dogan bebeginin fotograflarini merakla bekliyoruz Elif.
Herseyin yolunda olduguna sevindim.Annenin yanind aolmasi senin icin büyük bir yardim oluyordur.
Ege Arda´yi bizim icin kokla..

Çevrimdışı feris

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2006, 09:32:30 ös »
Elif gule gule buyutmeni dilerim.Bebisi ve seni opuyoruz :-*

Çevrimdışı waterlili

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2006, 11:03:56 öö »
Elif tebrik ederim... minik oglunuzla saglikli, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum... tatilde oldugumuzdan daha önce yazma firsatim olmadi maalesef...
Nilüfer Saner& Eda& Ela
sen gülünce ben cok seviniyorum (Eda)

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
  • VISION 2012 / COCUKLARIMIZ OKUYACAK!!!!!!!!!!!!!
    • miskokulumun ve tatli cadimin videolari
« Yanıtla #20 : Temmuz 03, 2006, 04:14:24 ös »
yaaa arkadaslar, bugün aylik kontrolümüz vardi... o kadar sevinerek gittim ki anlatamam. akasya mi görecem diye o kadar mutluydum ki... bazi test ler yapildi. seker testi, vs... doktor ile görüsmeye girdim. kan degerleri vs hersey iyi dedi. sonra ultrasyonda bebegimi gördüm. parmaklarini gördüm. bir ara sanki el sallar gibi oldu. bir yandan da tepindi yine. hem hissettim hem ekrandan gördüm o minnacik bacaklari. cok mutlu oldum. sonra doktor beni bir klinige göndermek istedigini söyledi. kendi ultrasyon aleti eski birsey ve bebisimin kafasi benim sirt bölgemde imis. böylelikle kendi ultrasyon aleti ile kafasi ni ölcemiyormus. bu gecen ay da böylemis ve bu ayi beklemek istemis. akasyam bu ayda positionu degistirmeyince daha yeni aletlerin oldugu bir klinige göndermek istedigini söyledi... bu ayin 18 inde randevu aldik. 100 kere sormusumdur, merak edilecek bir durum mu var, bebisim iyimi, diye. merak edilecek bir durum yok yanliz kontrol dedi... aranizda böyle birsey duyan var...  yani bebegin kafasi annenin sirtina cok yakin ve ultrasyon aleti ile pek ulasilamaz bir position da yatiyor diye...  :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :( :( :(
8) S-A-M S-A-M 8)

Secim senin! kirmizi mi mavi mi?

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı simone

• Genel İdareci
  • Uzman Üye
  • Çiko,madem biliyosun da niye haber vermiyosun :(
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2006, 08:45:27 ös »
Canım merak etme yaaa,zaten durumda bir aksilik olsa dr sana söylerdi."Şunu düşünüyorum " derdi,emin ol. Ultrasona bakarak bebeğin baş çevresi ölçülüyor,bu ölçümün normal mi yoksa anormal mi olduğuna bakılıyor,ya da fazla su toplanması gibi şeyler var mı diye bakılıyor.Bunları rahat rahat görmek için istemiştir bence.Senin yerinde olsam sevinirdim,ilgili bir dr.um var diye.Eminim hiçbir problem yok,herşey normal.Akasyamız saklanmak istiyor teyzelerinden ve annesinden :D

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #22 : Temmuz 30, 2006, 08:56:25 ös »
yaspek, yani yasemin de gün bekliyor, hatta belki bebisine ayselgül´üne kavustu bile... Hayirlisi ile güzel haberlerini aliriz insallah...
Bizde de heyecan git gide artiyor. iki ayimiz kaldi... ;D

Aysun, kiz nerelerdesin, buraya da bekliyoruz seni. nasil gidiyor hamileligin? Haberlerini bekliyoruz bak. buyurun konusundan buraya transfer oldun, ortalarda gözükmüyorsun!

sevgiler.... :-*
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2006, 08:57:26 ös Gönderen: SiBeL1981 »
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2006, 06:02:57 ös »
işte geldimmm
bizimde bugün kontrolümüz vardı.çok heyecanlıydım gttiğimde. 5.haftada gitmiştik ve kalp atışlarını görememiştik ondan sonrada tatile gidince bu haftaya kaldı. acaba başlamışmışmıdır başlamamışsa ne olcak diye korka korka gttim. neyseki ultrasonda bebişimi ve kalp atışlarını görebildik. çok farklı bir duyguymuş yaaa hala etkisindeyim inanılmaz mutlu oldum şimdide hareketlerini ne zaman hissedeceğim diye beklemeye başladım. doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. ancak ben biraz fazla kilo almışım ona göre.... aslında çok fazla bi şey yiyemiyorum ama almışım işte ;D neyse bundan sonra daha dikkatli olucamm.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #24 : Ağustos 08, 2006, 08:05:53 ös »
Aysuncugum hosgelmisiniz canim benim. Ne güzel, fasülyemizle de hersey yolundamis.

Bende su ana kadar tami tamina 9 kilo aldim...
Bizimde dün dr kontrolümüz vardi. Biz artik iki hafta da bir gidecegiz dr´a. Iki ayimiz kaldi zaten. Insan nasil heyecanla bekliyor aylik kontrolleri bile, gideyim bebegimi ultrasonda göreyim diye. Allah tüm bebis isteyenlere bu güzel ve ifade edilemiyen duygulari tattirsin insallah...

Bu arada YASEMINNNNNNN nerelerdesin canimmmmm? Aysegül´üne kavustunmuuuu? Merak ettim vallaa
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #25 : Ağustos 09, 2006, 10:14:04 öö »
ewet sibelcim gerçekten öyle ve her gün gel dese doktor koşa koşa gideceğim sanki. öyle müthiş bir duyguymuş. Seninde dediğin gibi Allah tüm bebiş isteyenlere bu güzel duyguları tattırır inşallah....

Çevrimdışı sueda

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2006, 09:30:28 ös »
sis gobusler selam. Ben sis gobuslugumun son demlerini yasiyorum. 37 hafta 6 gunluk hamileyim. yani kizimiza kavusmamiza 14 gun kaldi insallah. Ben su ana kadar 16 kg aldim. Yarin doktor kontrolumuz var. Bakalim ne alemde kizimiz. Her an dogum olabilir demisti gecen sefer doktorumuz bekliyoruz dort gozle. Kizimizin ismi Sueda olacak insallah. Butun sis gobuslere kolayliklar..

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #27 : Ağustos 09, 2006, 10:31:07 ös »
şiş göbüş cetveli hazırlama zamanı geldi galiba. mevcut çoğalıyor :D

Çevrimdışı AYSUUUUUNN

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2006, 07:57:56 ös »
ya arkadaşlar herkes karnın çok erken belli oldu diooo ya ben napıym şimdi ? çok cnmı sıkıolar.sizce anormal bir durum olabilir mi? 9haftalık hamileyim bence çok şiş değil ama hafif belli oluyor.

Çevrimdışı SiBeL1981

• Bilge Üye
« Yanıtla #29 : Ağustos 11, 2006, 08:20:52 ös »
Aysuncugum anormal bir durum yok tur, ama bu hamilelikten hamilelige kadin dan kadina degisen birsey.. Ama mesela bende akil almaz seylere kafa takiyordum, ama bunun icin dr´un var. Herseyi cekinmeden danis ona. O seni eminim herkesten cok rahatlatir...

Dilek ne güzel sen iyicene sonlarina gelmisin hamileliginin. Az kalmis mis kokulu bebisine , sueda na kavusacaksin.. Bende 32 hafta hamileyim ve 9 kilo aldim...
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2006, 08:33:21 ös Gönderen: SiBeL1981 »
8) S-A-M S-A-M 8)

Hayallerine sahip çık!!!