Gönderen Konu: Sis Göbislerimiz  (Okunma sayısı 43525 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Sis Göbislerimiz
« Yanıtla #435 : Nisan 07, 2008, 09:59:42 ös »
Özlemmm daha simdi gördümm. Alah Anali babali büyütsün bebegini. Hosgelmis bebegimiz ailemize sefalar  getirmis..

Çevrimdışı imo

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #436 : Nisan 08, 2008, 03:33:14 ös »
merhaba arkadaşlar,
özlem ilk olarak seni tebrik ederim,biraz klasik ama yeri doldurulamaz bir laf olduğu için söyliyim;allah analı babalı büyütsün.
bu arada bende 2 nisan günü doğum yaptım,herşey gibi oda beklenmedik ve birazda komik oldu.15 günlük rutin kontrollerden birine gittik,kalp atışları vs. dinlendi ,uzuun uzun ultrasonda inceledik bebişi sonra doktor birde muayeneni yapıyım dedi,işte bunu hiç beklemiyordum neyse ardından "imge şimdi kent hastanesine gidiyorsunuz ,yatışını yapıyorsun bende arkadan geliyorum "dedi.şaka yapıyor sandım ama değilmiş :P neyse bir ara hikayemide bilahare anlatmak isterim özellikle normal doğumdan korkanlar için.böylece minik isimsiz bebişimize kavuşmuş olduk.
fakat tabiki korktuğu başına gelir ya insanın bende öyle hazırlıksız öyle beklenmedik bir zamanda yakalandımki...illaki duş yapmak hazırlanmak gibi bir takıntım vardı,olmadı çünkü o gün aylardır ilk kez sular kesikti...hatta evden çıkmadan düşündüm "iyiki bugün doğum yapmıyorum" diye :P

henüz doğurmamış arkadaşlar sizden bir ricam var;bebeği yanınıza getirdiklerinde gelen burham burham bir bebek kokusu var,hafiften tütsüyü hatırlatıyor yada bebek sabunlarını işte o kokuyu doya doya içinize çekin,hatta izmirde doğuracak arkadaş varsa müsadesiyle gelip bebeğini koklamak istiyorum :P ben müptela oldumda:)
görüşürüz.
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 03:35:08 ös Gönderen: imo »

Çevrimdışı selma

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #437 : Nisan 08, 2008, 03:46:03 ös »
İmge gözün aydın. Allah analı babali büyütsün  ;D Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :)
Erken doğum oldu heralde , daha çok yeni bebeğin ve senin sağlığın iyi mi?

Çevrimdışı imo

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #438 : Nisan 09, 2008, 08:41:13 ös »
teşekkür ederim selma,
evet biraz erken oldu ama zaten dahada erken bekliyorduk kendisini fakat 38. hafta bitene kadar sabretti :)
dileklerine katılıyorum hepimizin çocukları için .

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #439 : Nisan 12, 2008, 01:09:06 öö »
Imge cok sevindim Allah anali babali büyütsün, huzurlu saglikli mutlu bir yasma dilrim kücük bebise.Seni ve esini de tebrik ederim tabi küück ablamiz Cise´yi de.

Isim konusunda birsey yazmamissin karar verdiniz mi artik:)
Dogum hikayeni merakla bekliyoruz yazinca lütfen Abdullah Bey´e yolalr msin anasayfamizda Dogum hikayelerimiz bölümüne koyalim.
Bir de bebisin bir fotosu ve dogum bilgilerini de Abdullah Bey e yollarsan yine Anasayfamizdaki Yeni dogan bebeklerimiz bölümüne ekleriz.

Özlem´cim sen de müsait oldugunda dogum hikayeni yazip yollarsan cok seviniriz. Nasil geciyor zamaniniz elif nasil tepkiler veriyor dgumun nasil gecti merakla bekliyoruz ilk haberlerinizi.

Ben artik daha da az yazabilecegim foruma. Artik oturmam bile mümkün degil.ALmanya sayfasinda da yazdigim gibi bebekler ikizlere göre ve benim vücut yapima göre büyük olduklararindan Dr karninda durduklari hergün icin artik sevinebilirsin herseye hazir ol dedi.Sürekli yatmak cok zor ama Tunay ve Timur icin basariyorum. Biz pazar günü henüz 33. haftaya girecegiz. en azindan 3 hafta daha iceride kalmalari icin Tunay ve Timur ile sürekli konusuyorum.

15 kiloluk bir göbis disinda!!! cok zayif göründügüm söyleniyor ben de bu celiskiyi anlamiyorum.Kendimi yarim dünya gibi hissederken ... ::)
Benim son haftalarim yatarak gececek sanirim, saglik olsun dogum sonrasinda yeterince hareket edecegim nasilsa diye teselli ediyorum kendimi:)

Mis kokulu bebislerimize tekrar hosgeldiniz diyorum, saglik ve mutluluk dolu bir hayat sizlerle olsun

Çevrimdışı vildo

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #440 : Nisan 12, 2008, 09:31:49 ös »
doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. allah sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip etsin. ben de imo doğurdu diye haber vermeye gelmiştim ama benim hızım biraz tosba hızı olmuş, kendi haber vermiş bile  ;D

nilcim sık sık aklıma geliyorsun, sona yaklaşıyorsun iki bebeği nasıl taşıyor, ben onun gibiyken nasıldım filan diye düşünüyorum. tunay ve timur isimleri gerçekten çok güzel, iyi seçim yapmışsınız ;) umarım herşey istediğin gibi gelişir kavuşursun ikiz kuzularına.

imo, ilk bebek kokusunu öyle bir anlatmışsın ki benim de doğurasım geldi :P gerçi doğuran bir anne haber verirse ödünç kokudan koklamak daha işime gelir hem daha pratik  :D :D ya bazen öyle istiyorum kiiii :'( :'( neyse kesiyorum ben bu konu hakkında yazmayı :)

Çevrimdışı iremnaz

• Deneyimli Üye
« Yanıtla #441 : Nisan 28, 2008, 11:38:23 ös »
tesekkür ederim vildo ve nil ablacim tebrikleriniz icin.

nil abla dogum hikayesini yazacam insallah ama hengi sayfaya yazmam lazim?
elifin tepkilerini yazdim günlümüze abla.

bu arada sana da az kalmis insallah sende saglikla kavusursun bebeklerine nil abla,
hayirli heberlerini bekliyecez merakla,kendine iyi bak :)

Çevrimdışı ETVO

• Deneyimli Üye
  • V I S I O N 2 0 1 2
    • Kişisel Gelişim Kitapları
« Yanıtla #442 : Mayıs 02, 2008, 10:19:27 ös »
nil abla dogum hikayesini yazacam insallah ama hengi sayfaya yazmam lazim?

Merhaba Kardeşim, doğum hikayeni Word Dosyada yazıp, bana mail ile gönderirsen, ben ANASAYFAYA ekleyeceğim. Yazını bekliyorum,....  haberin olsun....

http://www.cocuksevgisi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=172

« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2008, 10:32:47 ös Gönderen: ETVO »

Çevrimdışı feyzadem

• Uzman Üye
  • Feyza DEMIRTAS
« Yanıtla #443 : Mayıs 06, 2008, 11:02:59 öö »
  Ozlem yeni uye hos gelmsi sefalar getirmis, allah anali babali buyutmek nasip etsin ....

Imo sen de kavusmussun bebizine, sizi de kutlarim, saglikli guzel omurler dilerim...

Diger bebek bekleyen arkadaslara da saglikli gunler dilerim , insallah cabucak gecer mis kokulu yavrulariniza kavusursunuz.......
Feyza          
Aral Dogukan 07/08/1999
Tan Batikan   05/10/2004

" gunesi yakaladim anne ; sana veriyorum icimizi isitsin diye " 2003
" baba sut getit siltuple" 2007
" anneciim yutfen geliysin ? " 2007/ Mayis
" ben agustos boceginden yana idim hala da oyleyim"

Çevrimdışı suleyuksel

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #444 : Temmuz 07, 2008, 07:23:05 öö »
merhaba ben aranızda yenıyım ,henuz yenı bır anne adayıyım;5 yıllık bır ugrastan ve sayısız tedavıden sonra  bebegıme  hıc beklemedıgım anda surprız bır sekılde kavustum.ınsallah ısteyen herkes bu sevıncı yasar..
RABBİM BANA YAŞATTIĞIN BU MUTLULUĞU İSTEYEN HERKESE YAŞAT...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #445 : Temmuz 10, 2008, 09:01:35 ös »
 :) :) :) :) Özlemmm o ne tatli fotograf öyle:) Tuana da 2 sene o kovada  banyo  yapti:) Masallah bebis tombis sanirim.

Sule hanim hoc geldiniz forumumuza. Saglik ve huzurla alirsiniz insallah bebeginizi kollariniza.

Vildan  sen de benim SIk SIk aklima geliyorsun:) Sana ikizlerle ilgili tiyolar vere vere ikiz sahibi oldum:)

Hamileligi atlattigim iicn hersey saglikla sonlandigi icin cok mutluyum. cok zor bir hamilelikti. Yeni tanistigim bir bayan var onun da 17 aylik bir kizi var ve Agustos ayinda ikiz bebisleri olacak. Bugün onunla sohbet ederken son haftalarimi sanki tekrar yasadim.Allah tüm ikiz anne adaylarina saglik ve kuvvet versin.

Imge sen yazliktasin sanirim hala..Yaz sezonunda yazliklar doluyor forum sessizlesiyor. Bekliyoruz ..

Çevrimdışı hazef

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #446 : Temmuz 29, 2008, 08:42:06 ös »
niiilll cim tebrik ederim gecikmis olarak. bebislerin saglikla buyusun ins. ben bi tane arti elifle zoor basediyorum. ama eminim sen kendine gore metodlarin ve pozitif enerjinle ustesinden geliyosundur.

evet arkadaslar cok sik yazmamis olsamda ben de sis gobislerimiz sayfasindan terfi ettirildim. 14 temmuzda 41 haftalikken aramiza katildi oglum ibrahim edip. ilk gunler elif in huysuzluklari coook yordu bizi. ama yavas yavas hersey yoluna giriyor.

ayse 81 yilinda dogdu. yasadi. buyudu. elif 27 agustos 05 te onu anne yapti. ayse tekrar dogdu. yine yasiyor. ayse daha bi cok kereler yeniden dogmak istiyor:)veee bosluk: ayse 14 temmuz 2008 de bi kez daha dogdu.is bu is hosmus ama zormus dedi. mumkunse yakin zamanda bi daha dogmamaya karar verdi:)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #447 : Temmuz 29, 2008, 09:33:41 ös »
Hosgeldn Ayseee,
BEn de seni tebrik ederim, Allah Ibrahim Edip´e uzun saglikli, huzurlu mutlu yasam nasip etsin.Kücük Abla Elif i de tebrik ederim. Bizde de oldu huysuzluklar basta. cok dogal tabiki. Nasil geciyor 2 cocuklu hayat?

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #448 : Temmuz 30, 2008, 05:41:32 ös »
Buraya yazılmıyor artık, sanırım sitenin tek hamişi benim.

Şu an 24. haftadayım, bugün bebişimin kız olduğunu öğrenebildik nihayet. Şeker yüklemesi yapıldı Cuma doktora gideceğim tekrar. Şimdilik bu kadar, gelişmeleri yazarım.

Tüm hamişlere Allah kolaylık versin, sevgiler. :-* :-*

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #449 : Ağustos 21, 2008, 09:35:59 ös »
forumlara oyle bir goz atıyordum .
nil hanım ben sizin bir kızınız oldugunu biliyordum .hamile olmadıgımda buralara bakmamıstım .inanın cok sevindim .gule gule buyutun ikizlerinizi ..tuana nasıl alıstı mı kardeslerine ??ne guzel abla oldu demek tuana .
tekrar tebrik ederim nil hanım .gule gule saglıcakla buyutun bebişlerinizi .
sevgiler