Imge cok sevindim Allah anali babali büyütsün, huzurlu saglikli mutlu bir yasma dilrim kücük bebise.Seni ve esini de tebrik ederim tabi küück ablamiz Cise´yi de.
Isim konusunda birsey yazmamissin karar verdiniz mi artik:)
Dogum hikayeni merakla bekliyoruz yazinca lütfen Abdullah Bey´e yolalr msin anasayfamizda Dogum hikayelerimiz bölümüne koyalim.
Bir de bebisin bir fotosu ve dogum bilgilerini de Abdullah Bey e yollarsan yine Anasayfamizdaki Yeni dogan bebeklerimiz bölümüne ekleriz.
Özlem´cim sen de müsait oldugunda dogum hikayeni yazip yollarsan cok seviniriz. Nasil geciyor zamaniniz elif nasil tepkiler veriyor dgumun nasil gecti merakla bekliyoruz ilk haberlerinizi.
Ben artik daha da az yazabilecegim foruma. Artik oturmam bile mümkün degil.ALmanya sayfasinda da yazdigim gibi bebekler ikizlere göre ve benim vücut yapima göre büyük olduklararindan Dr karninda durduklari hergün icin artik sevinebilirsin herseye hazir ol dedi.Sürekli yatmak cok zor ama Tunay ve Timur icin basariyorum. Biz pazar günü henüz 33. haftaya girecegiz. en azindan 3 hafta daha iceride kalmalari icin Tunay ve Timur ile sürekli konusuyorum.
15 kiloluk bir göbis disinda!!! cok zayif göründügüm söyleniyor ben de bu celiskiyi anlamiyorum.Kendimi yarim dünya gibi hissederken ...

Benim son haftalarim yatarak gececek sanirim, saglik olsun dogum sonrasinda yeterince hareket edecegim nasilsa diye teselli ediyorum kendimi:)
Mis kokulu bebislerimize tekrar hosgeldiniz diyorum, saglik ve mutluluk dolu bir hayat sizlerle olsun