Gönderen Konu: Sis Göbislerimiz  (Okunma sayısı 43623 defa)

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
Ynt: Sis Göbislerimiz
« Yanıtla #450 : Ağustos 24, 2008, 11:03:21 öö »
Seker yüklemesinde sorun cikmadi sanirim Nilüfer hanim. BEnim iki hamileligimde de "Eyvahhh cok büyük bebek hemen seker testi yapmamiz lazimm" diye doktorlar panik yapti, apar topar ertesi sabah test yaptilar ama sükür hic sorun cikmadi. Zeynep bebegin kilosugelisimi hersey yolundadir umarim..

Hamis kalmadi sizden baska bakalim ikinci ya da ücüncüyü düsünen annelerimiz nezaman bize güzel haberleir verecekler:)

Isminizi bilmiyorum cok özür dileyerek "Tugce nin annesi" demek zorundayim, cok tesekkür ederim. Evet Tuana akrdeslerini kabullendi ama bazi günlerde zorlaniyor tüm ilginin hic kesintisiz onda olmamasina. Bu da hayatta hep böyle olacagi icin kardesleriyle bu duygu ögrenecek olmasi cok güzel.Ben tek cocuk oldugum icin kardesleri olanlara özeniyorum :)

Sevgiler

Çevrimdışı tugcenin annesi

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #451 : Ağustos 24, 2008, 12:33:33 ös »
nil hanım ismim nilgun .
tekrar tebrik ederim .size  esiniz ve cocuklarınızla saglıklı guzel bir omur diliyorum .

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
  • 2 kız annesi mutlu bennnnnn :)
« Yanıtla #452 : Eylül 09, 2008, 10:22:20 öö »
Yazmayı unuttum buraya, şeker yüklemesinden sonra bir kontrol daha geçti bile.

Nil Hanım herşey iyi çok şükür, şeker yüklemesi iyi sonuçlandı. Şu an 30+1 deyiz, yavaş yavaş azalıyor zaman. Bebişimiz 1650gr olmuş, boyunu sormayı unutmuşum. Henüz doğum pozisyonu almamış. Kasıklarıma çok fazla baskı hissediyordum ve sürekli tuvalete gittiğimi söyledim doktoruma ve aceba bebek aşağıda mı diye korkuyordum. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi, bugün tahlil sonuçlarımı göstereceğim hatta birazdan çıkıcam. İnşallah öyle değildir çünkü ilaç kullanmak istemiyorum. Daha önceki aylarda da mantar oldu onun içinde fitil kullanmam gerekti şimdi birde antibiyotik falan kullanmak istemiyorum.

Hamilelik öncesi korktuğum herşeyi yaşadık diyebilirim, dişlerimle başım derttei mantar oldum, şimdi de idrar yolu enfeksiyonu.

Neyse gelişmeleri yazarım tekrar, görüşmek dileğiyle.

Tek hamiş ben miyim halaaaa????

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #453 : Eylül 09, 2008, 09:16:36 ös »
Az kaldi Nilüfer hanim, bebisinizi kucaginiza aldiginizda bunlari unutacaksiniz. Bunlari yazarken bile sizi nekadar iyi anladigimi hissediyorum. Birkac kez yazmistim cok zor bir hamilelik gecirdim son aylarda sürekli yattim.Nedeni de bel fitigi ile 2 büyük bebis tasiyor olmakti.Karnim okadarrrr büyüktü ki benden önce köseyi karnim dönüyordu:) Son günlerde yürürken resmen bacaklarimi sürüyordum, hastaneye  gidicne park yerinden hastanenin icine kadar yürümek bile ölümdü. Herkes bana bakiyor ve hatta aciyordu. Kadin doktorum sürekli hastaneye dogumu yaptirsinlar diye yollyuyordu bana kiyamadigindan ama her seferinde geri geliyorduk. Ben kendileri isteyince gelsinler ve kalabildikleri kadar kalsinlar istiyordum. Haftalarina göre ikizlere göre büyük olduklarindan ve benim vücut yapim sayif oldugundan zaten 40 hafta tasiyamayacagimi biliyordum.Son haftalarda neler yasadigimi yazmayacagim ama diyecegim su ki hani diyoruz bebegi alinca unutuluyor diye ama farkediyorum ki ben hala suan bile o zor günleri hatirliyor ve hissediyorum.Sizin tek bebek bukadar zor degildir ama yinede Allah kolaylik versin güc versin son haftalarda diyorum Nilüfer hanim size. Sorunlu gecen hamilelikler anneyi cok yipratiyor biliyorum.
Saglikli huzurlu haftalar diliyorum size.
Sanirim hala tek hamisimizsiniz. :)

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
« Yanıtla #454 : Ekim 10, 2008, 04:05:57 ös »
Merhaba...

Bugün yine kontrolümüz vardı, kızım iyiymiş. 2440 gr. olmuş, 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi doktorum. O zaman gittiğimde NTS yede bağlanacağım. 34+4 olduk ve gittikçe azalıyor bebişimizin evimize, aramıza gelmesine. Nil ablamız çok heyecanlı, sanırım bebişi fazla ilgiden sıkacak gibi görünüyor. Ne zaman gelecek ne zaman gelecek diye soruyor sürekli. Hamileliğime 4 kilo fazlam olarak başlamıştım ve 9 kilo alarak tamamlarım inşallah diyordum, şu ana kadar 7 kilo aldım.

Nil Hanım ben kendi halime baktıkça siz nasıl geçirdiniz o günleri hayret ediyorum. Allah herşeyin sabrını veriyor değil mi?

Eski bir komşum vardı, taşındığımız eski apartmandan. 12 yıllık evli ve bebeği olmuyordu bir türlü, tam benimle aynı zamanda hamile kaldı nihayet, tüp bebek yöntemiyle ve bugün onu gördüm hastanede. Doktorumuz aynı kişiymiş, onun halide iyi değildi ama yinede çok memnun ve mutluydu. İkiz bebek bekliyor, hemde 1 kız 1 oğlan.

Gelişmeleri yazarım...

Nazan vardı yeni hamiş fakat yazmıyor sanırım.   

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #455 : Ekim 10, 2008, 04:57:28 ös »
nilüfercigim bebisinin iyi olmasina cok sevindim masallah kiloda almis...

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
« Yanıtla #456 : Ekim 11, 2008, 09:51:10 öö »
Sağol Hediye, çok şükür görünürde herşey iyi.

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #457 : Ekim 22, 2008, 07:59:54 ös »
Nilüfer hanim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Burayi görmemisim ben de merak etmistim sizi.Az kaldi gercekten gitgide heyecan artiyor degil mi. 4 kisilik bir aile olacaksiniz. Bambaska bir duygu. Ben bayiliyorum büyük aileye.Kendi kardesim olmadigi icin sanirim .
Bir kiz bir erkek ikiz bebek cok harika. Arkadasiniza Allah kolaylik versin son haftalarda.
Selma da hamileymis  hamilelerimiz artiyor:)
Saglikli günler dilerim.

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
« Yanıtla #458 : Ekim 23, 2008, 11:53:22 öö »
Merhaba Nil Hanım, evet çok sevindim 3. hamişimiz de olmuş. Gerçi benim son günlerim artık ama olsun. Yarın randevum var yine bakalım kızım nasıl? İyi haberler alırım inşallah.

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
« Yanıtla #459 : Ekim 24, 2008, 07:00:38 ös »
Bugün doktor kontrolüm vardı. Herşey yolunda çok şükür, nst ye bağlandım, sancım falan yokmuş, bebeğimin hareketleri ve kalp atışları uyumlu. Çok hareketliydi zaten bugün bebişim, kıpır kıpır hiç durmadı bütün gün. 3000gr olmuşuz, tam 3 hafta var tahmini doğum gününe. Ama doktorum 1 hafta burada olmayacakmış, buda beni birazcık korkutuyor. Herne kadar 3 hafta var diye düşünsekte artık heran gelebilir. 1 hafta daha sıkar dişini inşallah kızım.

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #460 : Ekim 25, 2008, 01:13:34 ös »
merhaba arkadaslar
bende 2 aylık hamileyim .tugcem abla olacak inş.guzel paylasımlar diliyorum

Çevrimdışı civcivim

• Uzman Üye
« Yanıtla #461 : Ekim 26, 2008, 10:55:09 öö »
Çok sevindim sizin adınıza, Allah tamamına erdirsin. Rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi temenni ederim.

Sevgilerrr...

Çevrimdışı Nil Tuncali

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #462 : Ekim 27, 2008, 12:13:52 ös »
Ben de tebrik ederim. Saglikli bir hamilelik ve kolay bir dogum dilerim.

• Genç Üye
  • **
« Yanıtla #463 : Ekim 27, 2008, 02:33:28 ös »
cok tesekkur ederim arkadaslar

Çevrimdışı Hedos

• Bilge Üye
« Yanıtla #464 : Ekim 27, 2008, 02:37:08 ös »
hayirli olsun canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim..